Yourpay – gør betalinger simple og transparente

Yourpay gør betalinger simple, transparente og fordelagtige for webshops og fysiske butikker.

Yourpay er en komplet betalingsløsning med indløser og betalingsgateway samlet i én pakke. Ved at samle indløser og gateway i én løsning slipper virksomheder for at betale til to udbydere i stedet for en. Det løber oftest op i en højere omkostning sammenlignet med Yourpays løsning.

Yourpay er den nemme løsning i betalingsindustrien. Firmaet kan tilbyde en transparent, integrerbar og innovativ betalingsløsning med en højt sikret platform for alle små, mellemstore og store virksomheder.

Kompleksiteten af den digitale betalingsindustri og betalingsløsninger kan være overvældende for mange nye virksomheder, især hvis du er en del af et startup. Efter at have studeret markedet i mange år, har Yourpay oplevet, at mange webshops finder integrationsprocessen af en betalingsplatform yderst kompleks. Derfor udviklede Yourpay sin betalingsløsning, som er præget af en høj gennemsigtighed, så det bliver nemmere for virksomheder at vælge den rette løsning.

Yourpay – Sikkerhed i centrum

Den digitale betalingsindustri er udfordret af den stigende trussel, som kreditkortsvindel udgør. Mange løsninger kæmper også med at beskytte deres kunders følsomme oplysninger og mest af alt deres kunders virksomheder. Det er Yourpays mission at begrænse denne udvikling ved at have sikkerhed i centrum for dets betalingsløsninger. Ved fortsat at optimere sin AI, kan firmaet hele tiden være med til at stoppe kriminelle, som bliver bedre til at bevæge sig uden om sikkerhedsnettet.

Ved at hjælpe sine kunder gennem integrationen af sin betalingsløsning, vil Yourpay være sikre på, at de opnår en forståelse af betalingsindustrien og derved ved, hvad de har brug for i en betalingsløsning. Firmaet analyserer sine kunders salg for at komme med løsninger og forslag til, hvordan de kan optimere deres virksomhed og skabe en højere profit. Netop fordi Yourpays altoverskyggende vision er at gøre det nemmere at være virksomhedsejer i Danmark.

Gennemsigtighed, et lavt transaktionsgebyr og frie, selvstændige erhvervsdrivende er firmaets kerneprincipper. Yourpay vil give iværksætteren retten tilbage til frit at vælge den bedste betalingsløsning for deres virksomhed uden at være tvunget til at vælge monopolisten grundet restriktioner om udbud af services.

Yourpay disrupter den traditionelle finanssektor ved at tilbyde et transaktionsgebyr på 1,35%, som er kundens eneste omkostning hos firmaets betalingsløsning. Hos Yourpay følger de princippet pay-as-you-go. Yourpay tjener derfor sine penge sammen med sine merchants. Firmaets betalingsløsning kombinerer innovativ digital teknologi med finansielle ydelser. Yourpay bidrager til en innovativ tankegang og nye måder at udføre betalinger i fremtiden.

De kommende år i Yourpay bliver præget af store vækstvisioner. Firmaets tilbud er et af de få unikke og omkostningseffektive på markedet sammenlignet med andre nuværende betalingsløsninger.

Yourpay – vil være den foretrukne betalingsløsning for virksomheder

Inden for de næste fem år forventer Yourpay at være den foretrukne betalingsløsning for virksomheder i Danmark. Udover det ønsker firmaet at have etableret et stærkt samarbejde med bankerne og stå stærkt som industri, og dermed kunne afværge mulige internationale konkurrenter.

Yourpay er fokuseret på at gøre betalingsindustrien transparent og simpel for virksomhedsejere. Firmaet forventer at samarbejde med tech-virksomheder og banker med en nytænkende tilgang til fremtidens betalingsindustri, så de sammen kan skabe løsninger for at gøre det nemmere for iværksættere at gå fra bare en idé til at skabe sig selv en succesfuld virksomhed.

Det er vigtigt for Yourpays vækst, at firmaet bevæger sig ind på på det internationale marked. Yourpay stræber efter at udvide sit kundesegment på internationalt niveau ved at udfordre internationale konkurrenter.

Yourpay var den første betalingsløsning i Danmark med en komplet licens fra Finanstilsynet, MasterCard og Visa, og firmaet er et selvstændigt alternativ til den nationale indløser.

Yourpays rejse har udviklet sig fra en idé fra én enkelt mand, som havde et ønske om at skabe en mere tilgængelig betalingsløsning, der ikke ruinerede iværksætteren, ikke havde høje gebyrer og lange udbetalingstider – men i stedet tilbød kunderne en eksponentiel vækst, højteknologiske services og værdifulde partnerskaber, der er med til at skærpe deres forretning.

Yourpay – hviler på et fundament af passion og nytænkning

Yourpay består af et team af passionerede og nytænkende mennesker, og afdelinger er langsomt vokset frem, så firmaets medarbejderes talenter er blevet optimalt udnyttet. Yourpay har mange medarbejdere med egne iværksættererfaringer, og det giver firmaet en større forståelse for dets kunders udfordringer og dermed forudsætninger for at kunne forstå, hvad det kræver af en virksomhed at blive til en succes.

Yourpay har deltaget i internationale konkurrencer, hvor firmaet bl.a. har vundet Greatest Pitch prisen til Wolves Summit i Polen i november 2016.

Yourpay holder sig konstant opdateret på, hvordan industri 4.0 udvikler sig. Derfor tager firmaet rundt omkring i verden for at udforske de store udviklinger, som sker på markedet. Yourpay har besøgt lande som Israel, Indien og Holland. Det er lande, som kan påvirke fremtiden for Yourpay, og hvordan firmaet vil udvikle sig som en innovativ virksomhed, så det konstant kan tilbyde sine kunder den bedste teknologi og service.

Ved at danne større viden om den store udvikling i mange landes fintech-økosystemer, kan Yourpay lære af de mange udfordringer og innovative tiltag, som landene har oplevet med fintech-virksomheder. Den viden bruger Yourpay til at skærpe sin egen forretning, så firmaet inden længe bliver markedets førende betalingsløsning.

Yourpay mener, at alle fintechs skal stå sammen for at skabe og udvikle en bedre og mere innovativ fremtid. Ved at innovere betalinger, skaber Yourpay også en ændring af hele finanssektoren. Yourpay er en disrupter. Firmaet ønsker at skabe store og betydelige ændringer i samfundet til det bedre. Ved at gøre betalinger, som fylder så stor en del af alles hverdag, til en nem og problemfri handling kan Yourpay skabe en bedre hverdag for forbrugerne og booste virksomheders omsætning.

Via indgående viden om finanssektoren og teknologi, kan Yourpay sammen med sine stærke udviklerteam, udnytte fordele fra begge brancher fuldt ud. Det er også med til, at Yourpay hele tiden udvikler sig som virksomhed. Yourpay følger de ændringer, der sker på det danske marked for hele tiden at være den førende innovative betalingsløsning med den bedste betalingsløsning for webshops.

Yourpay er betalingsvirksomhed med fødderne plantet på jorden. Selvom firmaet konkurrerer med de store spillere på markedet, så er dets fokus stadig hos kunderne. Da Yourpay er en dansk virksomhed placeret i Danmark, kan du let kontakte den og få løst dit problem hurtigst muligt. Yourpay er her for sine kunder. Firmaet løser kundernes problemer uden at lægge dem i håndjern. Yourpay tilbageholder ikke sine kunders penge, da firmaet har dag-til-dag udbetaling. Kunderne er altid frie til, på ethvert tidspunkt, at vælge en anden betalingsløsning, da Yourpay ingen bindingsperiode har.