Det går ikke uden en vvs døgnvagt, hvis valget kommer inden længe :)

Jeg arbejder på en avis, hvor der typisk er rigtig mange ansatte, der har aften arbejde, endda nattearbejde, hvis der er særlig nyheder man venter på, fx sportsresultater eller politiske resultater. Vi er blevet enige om på redaktionen, at vi bliver nødt til at have en abonnement på en vvs døgnvagt, for vores toiletter kan ikke holde til den megen natteaktivitet.

Vi har til huse i en gammel ejendom på Refshaleøen, hvor rørlægningen sandsynligvis er fra det forrige århundrede. Men der kan ikke blive renoveret, fordi så vil arbejdet gå ind og forstyrre nogle fredede installationer, jeg har egentlig ikke forstået det. Det ville jo være nemmere at få gode rør, så ikke vi blev så afhængige af at have en vvs døgnvagt på standby.

Men vi kan simpelthen ikke klare os uden en vvs døgnvagt der kun er et klik eller en telefonopringning væk, for der er alt for tit rod med rørene sidst på aftenen, når lidt for mange har skyllet ud i træk. Der er også nogle der tager bad sent om aftenen, efter de rigtig lange vagter.

Jeg er derfor sat til at søge efter en god og vel renommeret vvs døgnvagt, så vi ikke skal være nervøse for ikke at kunne komme på toilettet midt i valgresultaterne!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*