Varda Jobservice er en af Emil Rauns største bedrifter

Emil Raun står bag Varda Jobservice, som åbnede tilbage i 2010. For Emil Raun har Varda Jobservice på mange måder været en af hans største bedrifter i hans efterhånden lange karriere – og en af de bedrifter, som Emil Raun har været allermest stolt af at have ført ud i livet.

Det har dog heller ikke været lige let for Emil Raun at drive Varda Jobservice dertil, hvor Varda Jobservice er nu. Varda Jobservice er efter blod, sved og tårer blevet et veletableret jobcenter, som aktivt bliver benyttet og besøgt af både kommuner, forsikringsselskaber og private borgere.

Emil Raun har i sin tid stiftet Varda Jobservice sammen med hans gode ven og faglige sparringspartner Jens Mygind Bertelsen. Nu høster Varda Jobservice’s kunder frugterne af Jens Bertelsen og Emil Rauns lange og seje kamp hen imod at få Varda Jobservice etableret.

Medarbejderne har været grunden til succes på Varda Jobservice

Varda Jobservice’s succes er bl.a. afhængig af alle de dygtige medarbejdere, der hver i sær har deres specifikke kompetencer og lange erfaring med socialt arbejde og forvaltning. Derudover er det den stærke praksis- og procesorienteret tilgang til opgaveløsningen, som bl.a. Emil Raun har indført, der har bevirket, at Varda Jobservice har udmærket sig til det jobcenter, som det er i dag.

Emil Raun fra Varda Jobservice er ikke kun stolt over, at han har startet et jobservicecenter helt fra bunden, men Emil Raun er særligt stolt over at have etableret et sted, hvor private kunder som offentlige institutioner kan få råd, vejledning og hjælp til etablering af jobs, som i mange tilfælde er med til at øge den gode trivsel og livsglæden.