Tryk, og specielt reklametryk på tøj, er virkelig smart!

Min mand har sit eget murerfirma og han går naturligvis meget op i sin forretning! Dog er det gået en del ned ad bakke på det seneste, da det er et meget lille firma som ikke ret mange kender noget til. Derfor måtte han finde på noget smart, der kunne skabe opmærksomhed omkring firmaet.

En dag sad min mand så på nettet og opdagede en side der lavede tryk på forskellige materialer og tænkte, at det var da lige det, der kunne skabe opmærksomhed omkring firmaet. Han gik ind på siden og så, at de udbød reklametryk på tøj. Min mand besluttede sig så for, at hans ansatte skulle have hættetrøjer og t-shirts med reklame for firmaet på.

Efter min mand fik idéen med reklametryk på tøj er det bare gået opad igen! Det har virkelig været en god idé og min mand er meget glad for, at han opdagede en side der laver tryk. Nu kan alle og enhver, der går forbi drengene mens de arbejder, se navnet på firmaet og huske det til de en dag skal have noget lavet! Jeg har naturligvis også fået en t-shirt med tryk!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*