Torben Larsen, TelemarketingCentret og succes

Torben Larsen TelemarketingCentretTorben Larsen fra TelemarketingCentret er en succesrig mand med en etableret virksomhed. Med fokus på telemarketing og kunderelationer går det stærkt for ham. Han har igennem årene fået en karriere indenfor telemarketing hvor han står i spidsen for virksomheden Telemarketingcentret.

Torben Larsen fra TelemarketingCentret er en rigtig forretningsmand som har styr på sit erhverv og kender til markedet. Han er en iværksætter og forretningsmand som elsker at stræbe efter succes.

Torben Larsen fra TelemarketingCentret har siddet i spidsen for TelemarketingCentret i over 14 år, og har siden da outsourcet rundt omkring i Danmark. Igennem 14 år har Torben Larsen fra TelemarketingCentret erfaret meget og udvidet sin virksomhed. I dag tilbyder virksomheden mødebooking, økonomisk planlægning, leadgenerering og datasalg. Virksomheden står altid til rådighed for løsninger og kan garantere en stigning i din omsætning ved at samarbejde med TelemarketingCentret. Torben Larsen fra TelemarketingCentret har siden 2001 været med til at skabe vækst og ført virksomheden frem imod succes.

Telemarketing

Torben Larsen og Telemarketingcentret har igennem mange år arbejdet med telemarketing som er et af deres kerneydelser hos virksomheden. Mødebooking, kundeanalyser og markedsscreening er alt sammen en del at Telemarketingcentret og Torben Larsen. Det er vigtigt at teamet hos virksomheden er stærk og erfaren når det kommer til mødebooking. Torben Larsen fra TelemarketingCentret sætter stor pris på kvalitet i stedet for kvantitet. De sørger for at kunden får den bedste kvalitet af service og behandling for at føle sig tryg.

Torben Larsen og TelemarketingCentret laver mødebooking indenfor flere forskellige brancher og sørger for at de finder potentielle kunder. Bilbranchen, Erhvervsforsikring, Salg af forsikring og mødebooking fra Horsens i Jylland hvor virksomheden er placeret. Det er blot nogle af de brancher Torben Larsen og TelemarketingCentret laver beskæftiger sig med indenfor mødebooking.

Sammen med Torben Larsen og TelemarketingCentret får du mødebooking i højeste kvalitet, da TelemarketingCentret har booket møder til mere end 95.000 danske erhvervskunder. Hos Torben Larsen og TelemarketingCentret specialiserer de sig også indenfor kundeanalyser og markedsscreening. De analysere og hjælper dem i kundehåndtering og hvad der er bedst for dem i længere sigt. Det er vigtigt at kunden får udleveret professionelle kundeanalyser og data, så de har en klar opfattelse af at kvaliteten er på sit højeste.

Leadgenerering

Torben Larsen og TelemarketingCentret sørger for at du får de bedste leads til dine kunder. Leadgenerering er en afgørende faktor for virksomhedens vækst og kan være med til at skaffe potentielle kunder. Sammen med Torben Larsen og resten af TelemarketingCentret sørger de for at du får de bedste kunder og kunderelationer. Der bliver kun booket de møder som er altafgørende for omsætningen i din virksomhed.

Leadgenerering bliver brugt til at finde de kunder som har en interesse for dine produkter eller services. Torben Larsen og TelemarketingCentret sørger for at der bliver lavet en professionel databehandling som sikre nye kunder for din virksomhed. Det er vigtigt at skabe tillid til kunderne så deres købsoplevelser altid er gode. Men købsoplevelsen kan kun blive bedre når virksomheden kender de nye potentielle kunders behov og udfordringer.

Indbound call center

Hos Torben Larsen og Telemarketingcentret har du mulighed for at benytte dig af det professionelle indbound call center, hvor Telemarketingcentret og Torben Larsen hjælper dig med at løse dine problemer. Telefonpasning ved akutte situationer som sygdom, ferie eller andet kan de håndtere for dig. Torben Larsen og Telemarketingcentret kan garantere at din telefon altid vil blive besvaret og håndteret professionelt. Indbound Call center fokusere altid på kvalitet i alle situationer.

Hos indbound Call center fokuserer de på telefonpasning, overflow betjening, ordremodtagelse og ekspedition og sekretærbistand via Call center funktioner. Torben Larsen og Telemarketingcentret har meget at tilbyde for at du får den bedste oplevelse. Torben Larsen kan med garanti tilfredsstille dine behov som kunde da det er vigtigt for telemarketingcentret.