TelemarketingCentret (Telemarketing Centret) hjælper dig

Telemarketingcentret

TelemarketingCentret ApS blev etableret tilbage i 2001, men allerede efter kort tid formåede TelemarketingCentret at erhverve sig prominente kunder inden for både transport, it, forsikring, medicinal samt print. I dag har vi udviklet os til at være blandt Danmarks største og førende telemarketingcentre, og tilbyder løsninger inden for telemarketing- og salg, mødebooking, telefonpasning og kurser i mødebooking. 

… med mødebooking

Et af TelemarketingCentrets kompetenceområder er mødebooking, og på nuværende tidspunkt tæller vi booking af mere end 95.000 møder med salgspotentiale og tæt på 180.000 indgående kundeopkald. Dette har gjort TelemarketingCentret til en virksomhed, der er kendt for at flytte markedsandele, hvilket samtidig gør os til din optimale rådgiver og samarbejdspartner, når det kommer til mødebooking.

…  til vækst?

I TelemarketingCentret lever vi af at sikre vækst til vores samarbejdspartnere bl.a. gennem mødebooking, og – via vores mangeårige erfaring – formår vi booking af dobbelt så mange møder, som mødebookere normalt kan præstere. Vi har tidligere forhøjet antallet af ordrebestillinger fra 0,8 ordrer helt til 2,1 ordrer pr. konsulent om dagen, efter at TelemarketingCentret blev hyret som mødebooker.

Dette skyldes, at vi i TelemarketingCentret kan foretage markedsscreeninger, kundeanalyser og tilegne os data, der giver et værdifuldt indblik i dine kunders adfærd. Disse undersøgelser hjælper os til at segmentere i målgrupper og derved målrette vores henvendelser til de aktører, som har allermest brug for din virksomheds spidskompetencer. På denne måde kan vi i TelemarketingCentret sikre optimering af salgskampagner og bedre udnyttelse af markedsføringsmidler.

Kvalitet frem for kvantitet hos TelemarketingCentret

I TelemarketingCentret stræber vi altid efter at opnå de bedste resultater, men hos os er forventningsafstemningen og samarbejdet med kunden en vigtig del af processen mod at nå et resultat, som både TelemarketingCentret og kunden kan være tilfredse med.  Med dette fokus på kundens behov kan vi i TelemarketingCentret garantere, at vi kun prioriterer booking af møder med kvalitet, og som vi føler reelt kan føre til salg. Dette er en af grundene til at TelemarketingCentret er anerkendt for evnen til at skabe langvarige relationer mellem virksomhed og kunde.

Den høje kvalitet i mødebooking sikrer vi i TelemarketingCentret ved hjælp af vores højt kvalificerede medarbejdere, der med den rette erhvervserfaring og grundige oplæring kan hjælpe din virksomhed til at flytte markedsandele samt en effektiv udnyttelse af marketingbudgettet.

Er du interesseret i at høre mere om TelemarketingCentret, eller er du klar til at lade os booke dine møder, kan vi kontaktes her:

TelemarketingCentret kan kontaktes på tlf: 70 23 52 12