Tandklinikken – effektiv og smertefri paradentosebehandling

paradentosebehandling

Skal du have en paradentosebehandling, der er både effektiv og smertefri, er tandlæge i Hellerup Frederick Upton Sjölin det oplagte valg. På klinikken får du en både smerte- og blødningsfri paradentosebehandling ved hjælp af den nye laserteknologi Genius Laser.

Den smarte laserteknologi gør, at du undgår blødning både under og efter behandlingen. Dertil vil der ikke være sting, der efterfølgende skal fjernes. På klinikken går personalet meget op i patientsikkerheden, hvorfor medarbejderne er uddannet til at anvende laserteknologien med stor præcision og snilde.

Sagt med andre ord: Som patient på Tandklinikken hos Frederick Upton Sjölin undgå de smerter, der almindeligvis er forbundet med en paradentosebehandling.

Hvad er paradentosebehandling?

Det er ikke sikkert, du ved, hvad parandentose og dermed paradentosebehandling er. Derfor følger her en kort forklaring.

Paradentose er en kronisk betændelsestilstand, der finder sted i tandkødet omkring tanden. Denne tilstand får kæbeknoglen til at trække sig tilbage. Til at starte med er paradentose en almindelig tandkødsbetændelse. Denne tandkødsbetændelse udvikler sig herefter til paradentose, når tandkødet bliver slapt, og tandstenen trænger dybere ned i knoglen, som viger tilbage. Faktisk er paradentose en langsomt opstående tilstand, og dens videreudvikling behøver en effektiv paradentosebehandling for at blive stoppet.

Man kan ikke ”helbrede” eller slippe af med paradentosen. Derfor er den eneste mulighed at holde den i skak, og det er det, man gør vha. en paradentosebehandling.

Læs mere her: https://tandklinikken.biz/behandlinger/paradentosebehandling/