Studido – Dit barns online lektiehjælp

Studido
Studido

Studido.com er en online lektieportal, der hjælper børn i alle aldre. Hvad enten dit barn har svært ved dansk, matematik eller biologi, så har Studido erfarne og dygtige tutorer klar til at hjælpe på alle niveauer. Vi benytter videoopkald og teknologiske undervisningsværktøjer, der gør det trygt, lærerigt og sjovt at lave lektier. Se mere på vores digitale læringsportal, som er fuld af spændende spil og kreative undervisningsmetoder.  

Hos Studido.com tror vi på tilgængelig lektiehjælp til alle. Studido leverer derfor online lektiehjælp til en overkommelig pris. Det betyder, at du som elev eller forælder, altid kan vide dig tryg ved, at hjælpen aldrig er mere end et par klik væk og altid vil finde sted i trygge rammer – Uden at det koster en mindre formue.

Studido

Hos Studido.com anerkender vi, at alle børn er forskellige og derfor lærer bedst i hvert deres tempo og på hver deres måde. Studido tilbyder derfor et hav af både traditionelle og kreative indlæringsmuligheder, så der er noget, der passer til den enkelte elevs behov. Eksempler på disse er pædagogiske videoer, sjove spil og helt klassiske opgavesæt. Du kan holde dig opdateret på vores Facebook her eller følge os på vores LinkedIn-side.

 

Hvem kan bruge Studido?

Studido bruges ofte af elever mellem 0. klasse og 3. G, der har brug for lektiehjælp. Men alle, der har brug for ekstra hjælp til et fag, kan trygt henvende sig. Studidos undervisningsmateriale er udviklet af elever fra Niels Brocks Elite-linje, og derfor er undervisningsmaterialet nemt at tilgå. Forældre, der gerne vil vide mere om undervisningsmaterialet eller blot er nysgerrige på deres børns vegne kan altid kontakte Studido.com her. Tutorerne er alle unge personer, der selv har været igennem uddannelsesmøllen – de kender derfor selv til de udfordringer, unge drenge og piger sidder med, når de har lidt svært ved et af skolens fag. Derfor er vi altid opmærksomme på at skabe trygge og behagelige rammer, når vi hjælper over computeren.

 

Tutor hjælper dig gennem videoopkald

Studido

Har du brug for en tutor? Den klarer vi også! Hos os er der mulighed for at blive ført sammen med en ældre elev, som selv har været læsestoffet igennem og forstår de problemer, der kan opstå undervejs. Skulle der være brug for yderligere hjælp, så er der som medlem mulighed for at aftale en tid med en af vores egne tutorer – Til den overkommelige pris på 29 kr. i timen. Studido.com er kommet for at blive din nye yndlingsplatform, og vi ser frem til en læringsrig rejse sammen med dig.

Studido har mange tutorer tilknyttet, der er skarpe på hver deres område. Studido kan derfor hjælpe med alle fag i folkeskolen, og vi hjælper elever på alle niveauer.

 

Hvordan fungerer Studido?

Studido har flere forskellige tilbud til børn, unge og deres forældre. Vi er godt klar over, at mange danskere har presset økonomier – derfor tilbyder vi også nogle specielle ordninger, der kan gavne alle parter.

Hos Studido kan man få lektiehjælp til de fag, man har svært ved. Hvis man til gengæld er skarp til andre fag, så kan man lave en byttehandel: hjælp en anden elev, og få hjælp til det, du har svært ved – kvit og frit. Du kan også bestille en tutor, der hjælper dig med det samme. Det koster 199 kr./md og man får tutorhjælp

Studido

til kun 29 kr. pr. time. Ved at købe et abonnement hos Studido får du adgang til utallige sjove og lærerige spil, der er udviklet til lige netop dit barns behov. Spil, lege og interaktive systemer gør ofte lektielæsningen til en leg, og mange børn får bedre indlæringsevner over tid.

 

Hvad siger andre om Studido?

Studido tilbyder lektiehjælp til elever fra 0. klasse og helt op til 3. G. i gymnasiet. På Studido.com Trustpilot side kan du læse om andres oplevelser med Studido.

Erdogan fik for eksempel hjælp til sin SRP – en obligatorisk opgave i 3. G – og efter blot et møde med en tutor, var Erdogan utrolig tilfreds med hjælpen, niveauet og formidlingsevnen hos Studido.

Der findes flere gode anmeldelser af vores online læringsportal, og vi stræber altid efter at levere den bedst mulige service.

Studido - anmeldelser
Studido – anmeldelser

 

Personerne bag

Studido er udviklet af elever, der selv har oplevet, hvordan mangelfuld lektiehjælp og svære lærebøger kan gøre skolen til en ubehagelig oplevelse. Derfor er Studido skabt til det formål at gøre undervisning sjov og lærerig på samme tid. Studido er udviklet af en række unge danskere, der mener, der mangler et ordentligt alternativ til private undervisere samt statsstøttede lektiecafeer.

 

Kontakt

Du kan altid kontakte os på studido.com, hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere. Du kan også ringe på 50 50 75 75 eller skrive en mail til hej@studido.com

Er du allerede medlem af Studido, kan du trykke på login-formularen for at gå direkte til vores login side.

Studido