Søby Maskinaktieselskab – familieejet i over 60 år

Gennem 60 år har Søby Maskinaktieselskab udviklet og produceret løsninger til beluftning og transport af afgrøder og korn. Danmark er hjemmemarkedet, hvor virksomheden siden 1960’erne har solgt dets produkter til det danske landbrug. Siden da har Søby udvidet dets marked til at inkludere flere dele af Europa.

Søby Maskinaktieselskab

Fra legetøjsproducent til landbrugsproducent

I 1961 stiftede Jens Frantsen Søby Silofabrik, der fokuserede på produktion af legetøj. Det udviklede sig til møbelfremstilling, og i 1950’erne tog Frantsen skridtet videre til fremstilling af elementhønsehuse og ensilagesiloer til landmænd.

Søby på Dyreskue

I august 1981 ændres produktionen fra fremstilling af produkter i træ til jern og stål. Det betød, at Søby nu kunne garanterer længere levetid for produkterne.

Silo i stål

Søbys fingeraftryk på 90 % af produktet

Søby har siden begyndelsen fokuseret på højteknologisk produktion, der efterlader kunden med en tryghed og sikkerhed for, at produktet er en investering i et produktivt og sundt landbrug. Det sikrer en høj kvalitet, sammenhæng og fleksibilitet i løsningerne. Med egen testfacilitet, prøvesamler Søby alle løsningerne, hvorigennem de videreudvikler og tester nye produkter.