Skal du bruge en låsesmed i København?

Et uoverskueligt marked

Vi ser det især i brancher, der omhandler services, som vi alle engang får brug for: Antallet af udbydere er kæmpe stort. Det er især, når man skal finde en ny frisør, VVS’er eller noget helt tredje. Det kan svært at finde ud af, hvem man skal vælge, da det er så godt som umuligt at vide på forhånd, hvilken kvalitet man får. Og samtidig skal det jo helst også være til en overkommelig pris.

Det samme gælder, når man skal have fat i en låsesmed. I dag kan låsesmede hjælpe med så meget mere end bare at låse dig ind i dit hjem igen, hvis du har glemt nøglerne eller smidt dem væk. Her er en liste over de ting, som en låsesmed bl.a. kan hjælpe dig med:

 • Oplukninger
 • Omkodninger
 • Nye låse
 • Reparation af gamle låse
 • ADK-systemer
 • Låsesystemer, store og små
 • Alarmer
 • Videoovervågning
 • Salg
 • Serviceaftaler
 • Specialopgaver
 • Råd og vejledning omkring sikkerhed
 • Pengeskabe

Som det gælder mange andre services, så har man ofte tendens til at vælge den nærmeste eller den billigste udbyder. Men ved at vælge efter de to kriterier kan du ikke være sikker på, at du får det bedste slutresultat. Og er der noget, som man ikke skal gamble med med hensyn til kvalitet, så er det produkter og eller services, der har til formål at sikre dit hjem eller din virksomhed bedst muligt.

Dækker hele København – også Amager

Københavns Låsesmed er uden tvivl en af Københavns bedste låsesmede, hvis endda ikke den bedste. Jeg snakker naturligvis på vegne af egne erfaringer samt erfaringer fra venner og bekendte i privatlivet såvel som i erhvervslivet.

De har afdelinger placeret over hele København heriblandt Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Frederiksberg og Amager. Der er dermed tale om Københavns og muligvis også Danmarks største låsesmeds kæde, og det betyder naturligvis, at de har en lang række fordele. Jo flere afdelinger, jo større stordriftsfordele kan en virksomhed formå at udnytte. Blandt andet er Københavns Låsesmed særdeles konkurrencedygtige på pris, hvorfor du ofte kan regne med et bedre tilbud, end hvad tilsvarende låsesmede kan give dig. Jo større en virksomhed er, jo større forpligtelser følger der selvsagt med. Københavns Låsesmed er derfor nødsaget til at levere de bedste produkter og services udført af de bedste og mest kompetente medarbejdere.

Medarbejderne er derfor højt uddannede, hvilket blandt andet betyder, at man hos Københavns Låsesmed kræver, at medarbejderne har en 4-årig uddannelse inden for faget. Derudover vedligeholdes og fornyes medarbejdernes viden og kompetencer ved, at de jævnligt bliver sendt på efteruddannelser samt kurser.

Kører ud alle døgnets 24 timer

De fleste låsesmede kører som regel ud hele døgnet uanset opgave, og det gør Københavns Låsesmed selvfølgelig også. Så hvorfor er det overhovedet værd at nævne?

Jo, mange der ringer efter en låsesmed, oplever ofte, at låsesmeden har så travlt, at de ganske enkelt ikke kan nå at komme ud til dig før, at der er gået en halv til en hel time. Og det er på trods at, at de lover at være hos dig inden for 10 minutter.

Københavns Låsesmed har som sagt flere afdelinger, hvilket betyder flere medarbejdere. Og jo flere medarbejdere, jo større chance er der for, at låsesmeden har tiden til dig, og derfor kan komme ud til dig med det samme.

Så næste gang du skal bruge en låsesmed, så gør lige dig selv den tjeneste at overvej Københavns Låsesmed.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*