SARI Rådgivende Ingeniører – eksperter i grøn energi

SARI

Grøn energi, miljø, klima og bæredygtighed. Det er ord, der, som resultat af nutidens klimaforandringer, fylder rigtig meget på den politiske dagsorden i Danmark og internationalt. Det er ofte også ord, som bliver brugt i flæng uden at der sættes konkrete handlinger bag. En virksomhed, der har taget konsekvensen af klimaforandringerne og som dagligt arbejder aktivt på at bringe den grønne omstilling videre, er SARI Rådgivende Ingeniører. Som navnet afslører, er der tale om et rådgivende ingeniørfirma. Virksomhedens topekspertise ligger inden for energiområdet og medarbejderne er nogle af rådgiverbranchens førende specialister i energioptimering, -effektivisering og -screening. SARI Rådgivende Ingeniører har en vision om at hjælpe danske og udenlandske virksomheder, store som små, med at finde de bedste, grønneste og mest rentable energiløsninger. De ved nemlig, at omstilling til grøn energi ikke kun er godt for klimaet, men med den rigtige rådgivning også kan være en rigtig god forretning.

SARI Rådgivende Ingeniører A/S

Uvildigt rådgivende ingeniørfirma, der skaber resultater

SARI Rådgivende Ingeniører sætter en ære i ikke blot at identificere potentialerne for energioptimeringer, men at skabe konkrete resultater og besparelser for deres kunder og samtidigt holde tilbagebetalingstiden i bund. I 3 ud af 4 tilfælde er virksomhedens forslag til en optimering tjent hjem på under 2 år. SARI tilbyder endvidere uvildig rådgivning i et no-cure, no pay-koncept, hvor kunderne kun betaler for de opnåede resultater. Uvildigheden giver sig til udtryk i, at SARI Rådgivende Ingeniører er fuldstændig uafhængige af tilhørsforhold eller samarbejdsaftaler med bestemte håndværkergrupper og producenter. SARI er samtidig garant for innovative og skræddersyede ingeniørløsninger, der til enhver tid er udviklet og tilpasset til den enkelte kundes specifikke branche, behov, problemstillinger og ambitioner om grønne energioptimeringer.

SARI Rådgivende Ingeniører A/S

Ikke kun eksperter i energi, men også i byggeri, miljø og arbejdsklima

SARI Rådgivende Ingeniører begrænser sig ikke til rådgivning inden for energiområdet, men rådgiver også virksomheder, organisationer og institutioner om bygge- og anlægsprojekter, arbejdsmiljøforbedringer samt miljø og klima. SARIs medarbejdere besidder en unik kombination af ingeniørteknisk faglighed og håndværksmæssig ekspertise, og virksomheden har været en vigtig medspiller på en række store byggeprojekter i ind- og udland. SARI er endvidere certificeret som arbejdsmiljørådgiver af Arbejdsmiljøtilsynet på alle tilsynsområder og har også stor erfaring i at assistere virksomheder med miljøscreening og indhentning af miljøgodkendelse hos myndighederne.

SARI Rådgivende Ingeniører A/S

Kontakt SARI Rådgivende Ingeniører

Hjemmeside: www.sa-ri.dk
E-mail: info@sa-ri.dk
Telefon: +45 7022 0608
Telefax: +45 7457 5560
CVR: 37 76 79 21

Find SARI Rådgivende Ingeniører

Fredericia-afdeling
Vejlevej 24
7000 Fredericia

Århus-afdeling
Åboulevarden 23
8000 Århus C

Haderslev-afdeling
Egedal 17
6100 Haderslev

Følg SARI Rådgivende Ingeniører på sociale medier

Facebook

Twitter

Youtube

Vimeo

LinkedIn