Salon Rosted – Førende frisør i Hillerød

logo_Salon Rosted

Leder du efter en frisør i Hillerød, skal du besøge Salon Rosted. Den anerkendte frisørkæde har saloner flere steder i Danmark, og især i Nordsjælland er klippestuen populær. Salon Rosted, der også ofte betegnes som ”Frisør Hillerød”, ligger på Helsingørgade 7, 3400 Hillerød og har været en del af bybilledet i mange år. Indehaveren er Dennis Accura, som har været en del af eventyret fra starten af.

Det hele startede med en enkelt salon, som stille og rolig fik et godt ry i byen og voksede sig stor. Det er siden da endt ud i tre velbesøgte saloner. Dertil er der kommet en webshop, der sælger Frisør Hillerøds eksklusive produkter. Kvalitet, kreativitet og professionalisme er kendetegnet ved en af Hillerøds mest populære frisørsaloner.Salon Rosted Hillerød (1)

 

Udover at tilbyde moderne og eksklusive frisurer kan frisøren i Hillerød leverer professionelle hårprodukter lige til døren. Frisørkæden driver sin egen webshop, hvor du kan købe eksklusive produkter, som frisører over hele landet selv bruger. Find din yndlingsshampoo, make-up fjerner eller conditioner til en god pris.

Frisører, der oplærer frisører

Salon Rosted i Hillerød er kendetegnet ved kvalitet – både i produkter og egenskaber hos medarbejderne. Alle frisører har en uddannelse på minimum 4 år, og de deltager løbende i kurser og uddannelsesdage, så de er opdateret på de seneste tendenser og trends. Mange af salonens frisører oplærer eleverne, så de får kundskaberne helt ind under huden. Det er derfor praksisnær træning, alle deres aspirerende elever med glæde tager i mod. Salonens erfarne og dygtige frisører sikrer, at alle, der bliver klippet i en af deres frisørsaloner, får en god oplevelse.

Udvalgte priser

  • Dameklip inklusiv let føntørring: 419 kr.
  • Lille herreklip: 305 kr.
  • Børneklip uden vask: 220 kr.

Har du specielle ønsker til din frisurer? Eller vil du gerne have mere inspiration er du altid velkommen til at snakke med din frisør om mulighederne. Du kan også følge frisørkæden på de sociale medier og få inspiration til din næste klipning.

Shop Rosted på sociale medier

Salon Rosted er yderst aktiv på de sociale medier. På salonens Instagramprofil kan du altid se de nyeste frisurer til både mænd og kvinder, og du kan finde inspiration til dit næste look. Der er altid mange forskellige typer at scrolle igennem, og du bliver med garanti ikke skuffet. Salon Rosted er altid nytænkende og bryder de konventionelle grænser – derfor vil du også se anderledes og moderne håropsætninger, der rykker grænserne for, hvad der er populært.Salon Rosted instagram (1)

På Facebook kan du også komme i kontakt med frisørkæden. Her har virksomheden over 8.000 følgere, og du kan se en masse videoer af kvinder og mænd, der får nye og spændende frisurer.