Rotpunkt Køkkener i København – din bæredygtige køkkenleverandør

rotpunkt københavn

I centrum af Østerbro ligger Rotpunkt København omgivet af smukke gamle bygninger og Fælledparken, som bidrager til et indbydende og inspirerende miljø.

Køkkenfirmaet i København har mange års erfaring med køkkenløsninger af enhver slags. Hvad enten, køkkenet skal leve op til en lejligheds skæve vægge og små kvadratmeter, eller villaens rummelige rammer og mange metre til løftet, så har Rotpunkt hjulpet mange kunder igennem tiden med at finde den rette løsning, der lever op til ønsker om design, funktioner og bæredygtighed.

Eksklusivitet, funktionalitet og design

Et køkken fra Rorpunkt er ikke bare et køkken – det er en specialiseret løsning, som tager udgangspunkt i kundens behov og ønsker for et funktionelt køkken, der lever op til hverdagens opgaver, mens det samtidig bidrager visuelt til hjemmets rammer.

Rotpunkt Køkkener

Køkkenet er hjemmets kerne, hvor familien samles til spisning, samtale og mange andre aktiviteter. Derfor har vores forventninger til rummet også udviklet sig meget gennem tiden, hvor det tidligere havde ét primært formål, nemlig madlavning. Et køkken fra Rotpunkt giver mulighed for at skabe et unikt rum, hvor kvaliteten er høj og jævn hele vejen igennem.

Specialist i snedkerkøkkener

Et nyt køkken har til formål at forandre funktionaliteten i boligen og give øget livskvalitet. Med håndlavede samlinger, ægte træsorter og godt håndværk, er det lige præcis, hvad et snedkerkøkken fra Rotpunkt giver.

Ingen mennesker er ens og det er deres behov for et køkkens funktionalitet og design heller ikke. Køkkenfirmaet er specialist i snedkerkøkkener, der er håndlavede og samtidig til at betale. Går man derfor og drømmer om et køkken, der er lavet efter individuelle ønsker fra start til slut, så er et snedkerkøkken et veloplagt valg, både for den travle familie og den kræsne single.