Rotpunkt: Kvalitetskøkkener siden 1930

rotpunkt køkken

Rotpunkt har været danskernes foretrukne køkkenleverandør siden 1930. Med fokus på funktionalitet, design og kvalitet har Rotpunkt formået at indtage positionen som førende leverandør og producent at kvalitetskøkkener i mere 90 år.

Med over 10 lokale butikker spredt ud over hele Danmark taler Rotpunkts køkkendesign til forskellige målgrupper, der alle har en ting til fælles – de prioritere tidsløse, kvalitetsdesign, der tåler hverdagens slid, uden at falme i farve og funktionalitet.

Dansk design – tysk kvalitet

Med et køkken fra Rotpunkt får man det bedste fra to verdener, nemlig dansk design og tysk kvalitet. Det betyder, at man får en køkken, som lever op til danskernes øje for design, stil og udtryk, uden at gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet.

Et Rotpunkt-køkken skabes ud fra dine ønsker og drømme, hvor efter det realiseres i forlængelse af Rotpunkts øje for funktionalitet og design. På den måde er du sikker på at ende op med et resultat, som giver dig glæde i mange år frem.

Rotpunkt Køkkener i tidsløse materialer

Det er vigtigt, at køkkenet kan holde til hverdagens opgaver. Derfor er alle køkkenelementer udført i slidstærke materialer, så lak og farver forbliver intakt.

Et nyt køkken består af mange valg og beslutninger

Et nyt køkken består af mere end blot inventaret. Et drømmekøkken består nemlig af alt fra valg af farve og materialer, design og funktionalitet. Derfor kan det være en længere proces at koge alle ønsker og forventninger ned til ét design.

Med over 300 standardfarver, 26 korpusfarver, forskellige materialer samt grebsløse alternativer leverer Rotpunkt en helt ny verden af muligheder, der lever op til alle behov og ønsker. Hos Rotpunkt Køkkener ved de, hvor uoverskuelig og udfordrende det kan være at vælge de rigtige elementer til at skabe drømmekøkkenet. Derfor står der altid et passioneret personale klar til at rådgive og guide dig til det rette materialevalg, opbygningen af køkkenet, placering af elementerne og selvfølgelig farvekombinationen.

Et bæredygtigt køkkenvalg

Når du investerer i et nyt køkken fra Rotpunkt, investerer du samtidig i miljøet. Siden virksomhedens etablering, har det været visionen at omstille til vedvarende energi i hele virksomheden.

I januar 2020 formåde Rotpunkt at optimere produktionen til at være 100% CO2-neutral. Således er alle ejere af et Rotpunkt køkken fra 2020 garanteret et miljøvenligt køkken, som giver tilbage til miljøet.

Din inspirationskilde

Uanset, om du har en klar idé af, hvordan dit nye køkken skal se ud, fungere og bestå af, så er det altid en god idé at lade sig inspirere af andre muligheder. Det åbner nemlig øjnene for andre, og måske mere spændende designmuligheder, end dem man måske ellers er bekendt med.

På Rotpunkts hjemmeside bliver du budt velkommen til en verden af køkkenmuligheder. Er er noget for enhver smag, uanset om man er til klassiske, moderne eller noget helt tredje. Rotpunkt stræber altid efter at være på forkant med de nyeste køkkentrends. Derfor er du sikker på at være opdateret på de seneste trends, når du besøger rotpunkt.dk.