Renovering af huse er mit mands speciale, men han er også arkitekt

Nu må det snart være på tide, at min mand får et job. Han har været arbejdsløs i over et halvt år nu, det lyder måske ikke af så meget, men inden for byggebranchen er det ret lang tid. Han har arbejdet med nybyggeri og renovering af huse, men hans firma måtte skære ned pga. finanskrisen.

Han vil rigtig gerne arbejde med renovering af huse igen. Han brænder virkelig for det arbejder, han plejede at være så glad efter en hård arbejdsdag. Nu har han så endelig fået kontakt til et firma i byggebranchen, hvor det forhåbentlig bliver til noget. Egentlig skulle min mand have været arkitektur, men en gang hvor de havde et byfornyelsesprojekt på arkitektskolen, blev han så bidt af by renovering og renovering af huse i det hele taget, at han skiftede retning og gik ind i byggebranchen.

Han gjorde aldrig sin arkitektuddannelse færdig, fordi han skiftede over, men han har en god ballast deri også. Jeg synes jo, han burde være en fangt for byggebranchen, fordi han både har styr på alt hvad der hører til renovering af huse og bygninger, men han er en lige så dygtig arkitekt, trods han ikke er uddannet til det. Men tiderne er jo hårde for alle, jeg krydser fingre for ham!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*