Jeg køber mine rengøringsmidler online – Og det er billigt

For mit vedkommende er det helt slut med at købe rengøringsmidler hos de dyre grossister. Fremover køber jeg dem online og det er gået op for mig, at jeg kan spare rigtigt mange penge. Jeg har læst lidt på forskellige debatfora, der beskæftiger sig med indkøb i rengøringsbranchen, og alle siger, at det sidste nye er, at man handler online.

Der er overraskende mange, som gider at skrive om rengøringsmidler på de forskellige debatfora. Selv om at rengøringsmidler for nogen nok er meget kedelige, så er de det ikke for folk, som arbejder med rengøring. Hidtil har det været således, at man har holdt sig til én grossist og ikke kigget så meget andre steder, men tilbuddene har heller ikke været tilstede.

Dette har ændret sig nu, hvor både de store grossister, men også nogle mindre spillere har blandet sig i konkurrencen, ved at starte webshops, som blandt andet sælger rengøringsmidler. Debatten er meget livlig her på nettet og noget af det der bliver diskuteret mest, er, hvordan det kan blive så billigt, bare ved at det sælges online.

Det kan der være mange grunde til. En af grundende kan være, at grossisterne indtil videre har forlangt en alt for høj pris for deres produkter og på den måde tjent sig tykke og fede. En anden grund kan være, at dem som sælger rengøringsmidler online, har skåret nogle, eller mange, af de fordyrende mellemled væk og lader dette komme kunderne til gode.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*