Min søn kan ikke fordrage lugten af rengøringsmidler

Man kan nok godt sige at jeg lider lidt af rengøringsvanvid. Jeg er hjemmegående husmor og det er nok en af de største årsager til, at jeg gør så meget rent som jeg gør. Det er næsten blevet en sport for mig og jeg nyder det, når jeg skal ud og købe nye rengøringsmidler for at teste dem derhjemme. Jeg er i hvert fald meget optaget af at gå på indkøb og finde nogle billige tilbud.

Jeg har efterhånden også en enorm samling af rengøringsmidler til alle formål. Jeg har produkter til rengøring af gulvet, møblerne, tæpperne, toilettet og jeg kunne blive ved. Det er godt at vi har en kæmpe stort bryggers, hvor jeg kan fylde skabene op med alle mine rengøringsprodukter.

Min søn er dog efterhånden blevet godt træt af min rengøringsvanvid. Han kan ikke fordrage lugten af rengøringsmidler og klager højlydt, når jeg dagligt går i gang med et nyt rengøringsprojekt. Når min søn bliver gammel nok, skal han dog nok få lov til at slippe for lugten, for så ryger han i børnehavne og jeg begynder at arbejde igen.

Jeg burde egentlig søge job som rengøringsassistent, eller starte mit eget rengøringsfirma. Jeg nyder at gøre rent og er sikker på, at jeg kunne gøre det til en god forretning. Lige nu gør jeg nok mest rent fordi jeg keder mig, men jeg ville slet ikke have noget imod at gøre det til min profession. Jeg ville nyde det hver dag.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*