Raskrask.dk – guide til at investere i dine ansattes helbred

Massageordning

Helbred er en uhyre vigtig faktor, når du sætter dig ned og kigger på, hvor effektive dine ansatte er. Er helbreddet generelt skidt på arbejdspladsen, vil det resultere i mange sygedage, hvilket blot sætter en stopper for produktiviteten og væksten. Derudover vil effektiviteten alt andet lige være nedsat. Derfor er det ekstremt vigtigt, at du som arbejdsgiver tør investere i dine ansattes helbred, da det kan være med til at øge virksomhedens produktivitet og dermed i sidste ende væksten.

Vi har herunder omtalt nogle af de investeringer, som du kan tage til overvejelse.

En massageordning kan være vejen frem

Flere og flere virksomheder vælger at implementere en gratis massageordning til medarbejderne. Vi danskere sidder generelt mere og mere foran computerskærmen. Derfor kan det være en super god idé med massageordninger til at komme spændinger og skavanker til livs.

Mange kontormedarbejdere oplever fysiske smerter i ryggen, nakken og hovedet, eftersom de sidder langt det meste af dagen i usunde kropsstillinger. Dette kan medføre sygedage og ineffektive arbejdstimer. En massageordning til erhverv kan dog komme problematikken til livs, og det behøver endvidere ikke koste virksomheden en formue.

Fri adgang til fitnesscenter

Mange virksomheder vælger kollektivt at tage i et fitnesscenter og træne et par gange om ugen. Hvordan man implementerer ordningen er op til de enkelte virksomheder, men selve idéen er rigtig god. Fysisk aktivitet er desværre en mangelvare hos mange kontoransatte, og derfor kan en investering i fitnessmedlemsskab til dine ansatte være en rigtig god idé.

Studier og undersøgelser viser, at aktive mennesker i højere grad formår at gå fri for sygdom. Derudover er de som hovedregel mere effektive. Overvej derfor, om ikke det kunne være en gunstig investering for din forretning.

Ergonomiske kontormøbler

Mange undervurderer desværre effekten af at bruge ergonomiske kontormøbler i dagligdagen. Det er super ærgerligt, da vi som folkefærd får en dårligere og dårligere kropsholdning. Dette skyldes blandt andet de kontorstole, som vi bruger i dagligdagen. Derudover oplever flere danskere at få musearme. Denne skade kan dog undgås ved hjælp af blandt andet ergonomisk tilbehør til computeren.