ProcessManager – når din virksomhed skal have ISO certificering

iso certificering

Skal jeres virksomhed have en ISO certificering? Så kan ProcessManager være den helt rigtige samarbejdspartner for jer.

Med ProcessManager får jeres virksomhed en enkel, visuel og brugervenlig ISO software, der hjælper jeres virksomhed med at opbygge og vedligeholde et ledelsessystem, der bliver vejen til jeres ISO certificering.

Med det ledelselssystem, ProcessManagers software leverer, kan jeres virksomheds arbejdsprocesser indkorporeres, udvikles og deles på tværs af virksomheden. Resultatet er, at softwaren styrker jeres daglige brug af en ISO certificering.

Forskellige certificeringer

ProcessManagers ledelsessystem baner vej for certificering af flere forskellige ISO standarder, herunder ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001. Dem kan du læse mere om her:

ISO 9001

ISO 9001 er en ISO certificering, som mange virksomheder vælger at få, og den kan være rigtig vigtig at have, da den viser over for potentielle kunder, at jeres virksomhed opfylder kundernes krav og behov til kvaliteten af jeres service og produkter.

Ved at leve op til ISO 9001 krav (i kraft af en certificering), vil man fremstå som en seriøs og ansvarsbevidst leverandør med stort fokus på kvalitetsledelse. Læs mere om, hvordan ProcessManager kan hjælpe jeres virksomhed til at få en ISO 9001 certificering her. Ellers læs om den nye 2015-udgave af 9001-certificeringen her.

ISO 14001

Ligesom ISO 9001 er ISO 14001 en ISO certificering, som mange virksomheder vælger at få. Det skyldes, at man med en ISO 14001 certificering viser, at man har et værktøj til at levere miljørigtige resultater, som er i overensstemmelse med de miljøpolitiske forpligtelser. Eksempelvis vil en virksomhed med en miljøcertificering fra ISO vise, at den er med til at reducere forurening, affaldsgenerering og uhensigtsmæssige udledninger i miljøet. Læs mere om, hvordan ProcessManager kan hjælpe jeres virksomhed til at få en ISO 14001 certificering her.

Billedresultat for iso

ISO 45001

Udover ISO 9001 og ISO 14001 er ISO 45001 vigtig for mange virksomheder at få. ISO 45001 er udviklet for at hjælpe virksomheder med at imødekomme problemer med arbejdsrelaterede sygdomme og ulykker – som over 6.300 mennesker dør af dagligt. Det er tæt ved 2,3 millioner hvert år!

ISO 45001 har til formål at hjælpe alle typer af virksomheder med at implementere og demonstrere et sundt arbejdsmiljø samt et højt sikkerhedsniveau på arbejdspladsen. Læs mere om, hvordan ProcessManager kan hjælpe jeres virksomhed til at få en ISO 45001 certificering her.