Privatklinik udfører laserbehandling af åreknuder og koloskopi

På en privatklinik i København har man specialiseret sig inden for bl.a. laserbehandling af åreknuder og kikkertundersøgelser – herblandt koloskopi undersøgelser.

Laserbehandling af åreknuder er den primære og foretrukne metode til behandling af åreknuder på klinikken, da indgrebet bl.a. er minimalt invasivt. Når man skal behandles for åreknuder, vil man komme til en forundersøgelse, hvor bl.a. størrelsen på åreknuder vil afgøre om behandlingen kan udføres med termisk laserbehandling. Man finder i forlængelse heraf også flere guides og beskrivende materiale omkring åreknuder inde på klinikkens hjemmeside.

Kikkertundersøgelser og koloskopi

Et andet specialeområde på specialklinikken er koloskopi, som en blandt mange forskellige former for kikkertundersøgelser.

Med koloskopi føres en lille kikkert op gennem tyktarmen, der kan undersøge forskellige komplikationer omkring lav blodprocent, smerter i maven samt screening for tyktarmskræft blandt meget andet.

Typisk tager koloskopiundersøgelsen mellem 30 og 45 minutter, og ligesom med de forskellige behandlingsmuligheder inden for åreknuder, finder man også patientguides til koloskopi og de resterende kikkertundersøgelser inde på hjemmesiden.

Sidst, men ikke mindst, finder man kontaktoplysninger til mail og telefon, hvor klinikken kan kontaktes omkring nærmere detaljer på behandlingsforløb.