Rigtig gode priser på begravelse, en ny strategi for bedemand

Som bedemand, mener jeg at det der meget vigtigt at tilbyde gode priser på begravelse til mine kunder, fordi selvom det er meningen at jeg bare skal tage mig af arrangeringen og give familien ro er det lige så vigtigt at kunden ikke bliver totalt rippet. Derfor tilbyder jeg produkter og ydelser, som kan give dem der elsker tilbudskataloger noget at komme efter, hos mig.

Jeg har ingen tilbud, men jeg har rigtig gode priser på begravelse, og de ydelser, der ligger derunder. Det kan næsten sammenlignes med de billige teleselskaber. Jeg giver folket en anderledes bedemand, hvor du kun betaler for det du får, og du kan se hvad det er du betaler for. Det er en rigtig smart strategi, som jeg indtil videre har haft stor succes med.

Det er derfor jeg ville dele det med jer. Min forretning kører godt, og jeg ville dele hvorfor den havde succes og lade andre blive inspireret. Det er noget absolut nyt, at en bedemand ikke kun satser på diskretion og service, men også satser på at de priser på begravelse, man betaler for, er gennemskuelige og værd at stoppe op for. Er du bedemand eller noget som helst andet kan denne strategi også hjælpe dig.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*