Prisen på omfangsdræn i haven og regnvandsfaskiner

omfangsdræn

Omfangsdræn etableres normalt omkring ældre huse, der har manglet et effektivt fra etableringen af.  Hertil er der flere områder i landet, der oplever flere voldsomme regnskyl, end det tidligere har været tilfældet.

Når et firma skal vurdere, hvor meget et omfangsdræn skal koste, så er der flere faktorer, der spiller ind. En person vil normalt komme ud og besigtige grunden og herefter afgive et tilbud. Der skal gøres plads til gravemaskinerne, der skal have fri passage ind på grunden. Hertil skal der normalt kunne graves ca. 2 meter rundt og bebyggelsen – hele vejen rundt, så der er plads til maskiner mv. Et velrenommeret kloakfirma skriver mere om dræn i haven – inde på deres hjemmeside – samt, hvad et omfangsdræn kan koste.

Regnvandsfaskiner kan effektivt lede vandet væk fra huset

Kloakservicefirmaet har også lang erfaring med at etablere regnvandsfaskiner. Regnvandsfaskiner afdækker ikke helt de samme behov som et omfangsdræn, men de har andre fordele. Som udgangspunkt kan regnvandsfaskiner lede vandet effektivt væk fra fundamentet, og sikrer at kloaksystemet ikke bliver overbelastet. Faskinerne spiller også en stor rolle i at lede regnvandet ned til grundvandet, hvor det hører til.

Læs mere om regnvandsfaskiner.