Byg din egen drage af de smarteste plastikposer i byen!

Fra jeg var helt lille af havde jeg en kæmpe fascination af ting der kunne flyve, lige fra drager, flyvemaskiner, naboens duer og andre flyvske emner i alle afskygninger. I dag findes der et hav af flyvende dimser man kan investerer sine sparepenge i, som regel nede i den lokale hobby butik og der er ikke grænser for hvad man kan bruge penge på. Jeg har sågar set her for nylig, at det nu også er muligt at kaste penge i et lille smart fly, der via trådløs forbindelse til en iPhone, iPad, Smartphone, kan styres direkte på din touch skærmen, så hvad skal man med plastikposer og bambus?

Jo jo da, velkommen til den fagre nye verden, hvor at det ikke længere er et mysterium at få genstande til at holde sig i luften, længere tid af gangen og med fuld kontrol fra diverse højteknologiske dimser. Det er utroligt hvad der kan lade sig gøre i disse dage og havde vi blot haft halvdelen da jeg var en knægt, så havde vi helt sikkert været lige så begejstret som hvor tids interaktive unge mennesker. Det er jo bestemt en fantastisk ting med flyvende gadgets og jeg kan ikke andet end at holde af dem allesammen, men jeg synes stadigvæk ikke at de kan matche glæden ved selv at bygge sine egne “flyvemaskiner”, af bambusrør, tape, avispapir, snor og plastikposer!

En anden glæde ved at bygge selv, er det samvær man har med andre der også er med til konstruktionen, det kunne jo f.eks. være at man byggede med sine børn og så bagefter tog ud på et stort åbent område, for at teste “flyvemonsteret” af i direkte modvind. Det er forholdsvis nemt at bygge en drage ud af ikke brugte plastikposer, lidt tilbehør og en gammel avis, hvis man da ellers bare har minimum af en håndværker i sig. Det drejer sig jo ikke om at den behøver at være smuk, den primære funktion og udfordring ligger jo i at se om den rent faktisk også kan flyve, så du kan roligt kaste dig ud i dragebygningsbranchen lige her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*