Peter Lindblad – derfor stiftede han APC

Peter Lindblad stiftede i 2007 firmaet APC Forsikringsmæglere. Siden da har virksomheden haft konstant vokseværk, og i dag har den 51 medarbejder og en bruttofortjeneste på 78 mio. kr. Denne udvikling er ikke kommet af sig selv. Den er et resultat af Peter Lindblads kontinuerlige fokus på at drive og udvikle en virksomhed, der skal være Danmarks største inden for uafhængig rådgivning af pension for privatpersoner.

Og det er APC!

At virksomheden er en uafhængig rådgivningsinstans vil sige, at den ikke er ansat af hverken banker eller pensionsselskaber, som begge er styret af egeninteresser – dvs. af at kunden vælger netop deres løsning. Det forretningsgrundlag, Peter Lindblad har søgt at skabe med APC Forsikringsmæglere, er altså at give kunderne uvildig rådgivning, således at de får anbefalet den pensionsløsning, der helt reelt er den bedste og mest fordelagtige for dem.

Denne præsentationsvideo opsummerer, hvad Peter Lindblad helt præcist har skabt med APC:

Peter Lindblad: Ét hovedfokus fra start af

Peter Lindblads hovedfokus har fra startet af være det samme, nemlig kunderne. For at APC kan være en succesfuld forretning, er det alfa omega, at kunderne er tilfredse og har lyst til at anbefale virksomheden videre til venner og bekendte. Heldigvis er denne mission om kundetilfredshed lykkedes, og det er anmeldelses-sitet Trustpilot et tydeligt bevis på. Her har APC 5 ud af 5 mulige stjerner, og siden vrimler med brugere, der tilkendegiver deres enorme tilfredshed med APC Forsikringsmæglere.

Tag fx Tina Bundgaard, der den 14. september 2017 har skrevet anmeldelsen APC vil betyde en verden til forskel for mig om 25 år! Her gør hun det klart, at hun hos Peter Lindblads firma har fået en helt igennem kompetent og kvalificeret rådgivning med fokus på hendes situation og muligheder. Hendes rådgivning betegner hun som en “øjenåbner for at de valg, hun foretager sig i dag, har markant betydning for hendes situation om 25 år.”

Eller tag fx Ole Verner Rasmussen, der den 3. september 2017 har skrevet anmeldelsen Det var et godt og konstruktivt møde … Han lægger vægt på, at hans møde hos APC var både godt og konstruktivt, og at det vil kunne bruges mange år ude i fremtiden. Det gav “et godt indblik på hvad der venter en i fremtiden”, som han formulerer det.

Derfor stiftede Peter Lindblad APC Forsikringsmæglere

Overordnet set har Peter Lindblad altså startet APC Forsikringsmæglere for at give den almene dansker mulighed for at få god, uvildig og transparent rådgivning om pensionsmuligheder. Der er noget, der tyder på, at Peter Lindblad med denne idé har tappet ind i et stort behov hos en lang række danskere. Det er både virksomhedens generelle vækst og dens anmeldelser på Trustpilot et klart vidnesbyrd om.

Bliv klogere på Peter Lindblad her

Peter Lindblad er til stede på en lang række sociale og digitale medier. Læs fx mere om ham på hans egen hjemmeside, på Kommunikationsforum, på LinkedIn, på Twitter, på Instagram, på WordPress, på Crunchbase, på Ustream, på Angel.co eller på BagtheWeb.