Persienner til alle

Jeg har lige fået ny lejlighed, og den er bare så fed. Den har nogle kæmpe store vinduer, så der kommer en masse dejlig dagslys ind i værelserne. Det har dog givet mig et lille problem, og det er, at jeg skal have købt nogle persienner, så jeg også kan skærme lidt af, når solen står lige ind.

Jeg har været online, og fundet nogle fantastiske persienner, som virkelig er skræddersyede til mine vinduer, og til den stil jeg har i min lejlighed.

Jeg glæder mig rigtig meget til, at de bliver leveret, og ham der kommer med dem, monterer dem endda også for mig. Det må være det, man kalder service, for det ville sikkert også gå helt galt, hvis jeg selv skulle gøre det.

Nu er mine persienner kommer, og de er bare så flotte. Jeg har nærmest haft dem rullet ned siden, at jeg fik dem, fordi jeg så godt kan lide at kigge på dem.  Jeg kan virkelig anbefale den side jeg købte dem på, for de er flotte og jeg fik en god service oveni hatten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*