Performance analysis lyder fint, men det har en kæmpe betydning!

En kollega og jeg har i to år beskæftiget os selv med salg af niche bøger, igennem en hjemmeside, hvor at vi til dagligt selv står for driften, vedligeholdelsen og opdateringen af nye niche bøger på lager. Hjemmesiden blev i sin tid bygget op via en gratis CMS platform, med alt hvad der skulle høre til i en moderne onlineshop, men ordet performance analysis var ikke på bordet.

Det første år gik fantastisk godt og på trods af hård konkurrence i branchen fra alle sider, lykkedes det os alligevel ret hurtigt, at få opbygget en solid kundetilstrømning til siden. Vi var i luften, intet kunne slå os ud og bøgerne fløj af sted som varmt brød, så hvem havde brug for et veldrejet ord som, performance analysis?

Det er helt korrekt, vi tog helt fejl og det gik langsomt op for min kollega og jeg, at vores online shop muligvis kørte fint lige nu, men at den uden noget performance analysis system på lang sigt, ville køre mere og mere langsomt, i takt med vores stigende antal af daglige besøg og transaktioner. Hjemmesiden var kort sagt ikke optimeret til større mængder trafik, da vi som udgangspunkt ikke havde tænkt over dette indslag.

Nu er vi så heldige at have internetsøgemaskiner i vore dage, det kastede vi os ud i med det samme og der var gevinst med det samme. Igennem et dedikeret performance analysis firma, fik vi en konsulent til at teste siden, finde de “sløve” steder i koden og derfra optimere de ramte områder og det har vi bestemt ikke fortrudt. Analyse og optimering af dit firmas hjemmeside, har en vital betydning, da de fleste besøg afsluttes, hvis indlæsningshastighederne for dine sider er for langsomme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*