Hvordan jeg fik mine patenter på mit patentkontor.

Når man har opfundet århundredets opfindelse skal man sørge for at få lavet de rette patenter på et patentkontor. Det er ikke livsnødvendigt, men hvis man gerne vil eje rettighederne og tjene penge på det er det bestemt nødvendigt. Der findes endda konsulenter der hjælper en til at få styr på alt og hjælpe en med det mere juridiske.

Jeg opfandt en løjerlig dims som kunne hjælpe mange mennesker når de var i bad og tabte sæben. Jeg tog ned på det nærmeste patentkontor for få mine patenter registreret. Der var en omfangsrig og nødvendig administration, men da det var gået igennem var jeg rigtig glad og meget roligere fordi jeg var bange for at nogle andre skulle snuppe patentet før mig.

Da patent kuratoren spurgte til min opfindelse ville jeg helst ikke fortælle mere end højst nødvendigt. Jeg var bange for at fortælle for meget på et patentkontor da en anden måske ville overhøre det og selv ansøge om de samme patenter.

Efter at have besøgt mit patentkontor og havde fået mine patenter i hus var jeg parat til at sælge løs. Jeg var glad for at have fået konsulenthjælp. De hjalp med mange af de sværere detaljer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*