Brug et ordentligt Patentbureau hvis du vil beskytte din opfindelse.

Jeg gjorde for et par år siden en opfindelse, som efterhånden har været en rigtig god forretning for mig. Da jeg fik ideen og begyndte med den, vidste jeg at det kunne blive til noget stort. Jeg er læge og har i mange år været med til at udvikle produkter til medicinalbranchen, så jeg kan kende et godt produkt når jeg har det mellem hænderne. Derfor var jeg også tidligt klar over, at jeg skulle have fat i et patentbureau.

Jeg har som sagt været med til at udvikle og teste en lang række produkter gennem årene. Medicinalfirmaerne er ofte kommet til mig når de skulle have afprøvet et nyt produkt. Så da jeg pludseligt fik min egen ide til et produkt, var jeg hurtig til at kontakte et patentbureau, så der var styr på alt hvad der har med patentering, licensering og IPR at gøre.

Det patentbureau som jeg har brugt, ved jeg, at mange af de medicinalfirmaer som jeg har testet produkter for, også bruger. Så jeg var sikker på, at mine patentansøgninger lå i trygge hænder. Jeg kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er at tage patent på sine opfindelse, især i medicinalbranchen, hvor der står mange firmaer på spring og klar til at kopiere dit produkt. Bare se hvad de gør indenfor medicin.

Jeg har igennem hele forløbet haft et godt samarbejde med mit patentbureau og vi arbejder løbende på, at få flere og flere patenter på mit produkt. Der har også været et par små sager, hvor nogle andre firmaer har forsøgt at kopiere mit produkt, men der har mit patentbureau været årvågne og straks truet med sagsanlæg hvis produktionen fortsatte.

Jesper Brunander er ekspert inden for ejendomsudvikling i København. Læs mere om, hvordan processen løver fra opkøb, til istandsættelse til videresalg.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*