Pantsætning af biler, guld og meget andet

Der er mange forskellige affekter, som man kan pantsætte hos en virksomhed, der er beliggende i Skovlunde. Faktisk spænder områderne omkring pantsætning fra alt fra biler til smykker, og alt hvad der ligger imellem.

Indenfor pantsætning af biler har alt interesse, Faktisk kan pantsætning af biler være et godt alternativ til salg, og alle biler har interesse for pantsætningsvirksomheden i Skovlunde. Alt lige Golf til Ford, Porsche, Mercedes, Ferrari og Mitsubishi har interesse. Vurderingen vil her foregå efter markedspriser, efterspørgsel og stand.

Pantsætning af guld hitter

Som en helt anden type affekt end biler, har man også muligheden for at ansøge om pantsætning af guld hos virksomheden i Skovlunde.  Det er stort set alt guld, som har interesse, og det kan være alt fra rent guld til mindre rent guld, eller guldsmykker. Skulle de vise sig, at guldet er designet af kendte guldsmede, så kan guldet være mere værd en sin vægt.

På hjemmesiden finder man mere information om pantsætning af guld, pantsætning af biler samt mange andre typer affekter. Desuden finder man ansøgningsblanketter, hvor man kan forvente, at pengene bliver udbetalt mindre end 24 timer efter vurderingen.