Pant I Alt – penge, når det gælder!

Pssst! Har du hørt om Pant I Alt?

Pant I Alts forretningsgrundlag er simpelt, men alligevel forskelligt fra normalen: Firmaet tilbyder dig et alternativ til lån af penge, nemlig køb med tilbagekøb. Helt konkret kan du hos Pant I Alt få en kontantudbetaling mod indlevering af dine værdieffekter. Inden for en aftalt løbetid tilbagebetaler du, hvorved du får dine værdieffekter retur. Simpelt!

Pant I Alt: Sådan foregår det

Er du i pengenød, og overvejer du at låne penge til at betale dine regninger? Måske bør du så i stedet overveje at indlevere dine værdieffekter hos Pant I Alt. Dette vil nemlig give dig en hurtig mulighed for at styrke dit økonomiske råderum.

Pant I Alt udbyder kontante udbetalinger for indlevering af dine værdieffekter. Dette vil sikre, at du hurtigt og nemt kan få penge til det, du står og mangler. Denne løsning er hurtigere og nemmere end ved lån af penge.

Når du indleverer dine værdieffekter, får du en vurdering og en kontrakt udleveret. På denne måde kan du efter aftalt løbetid få dine effekter retur, når du har tilbagebetalt.

Disse værdieffekter accepterer Pant I Alt

Har du en af disse værdier, har du mulighed for at få købt og tilbagekøbe hos Pant I Alt: Biler, designermøbler, ferieboliger, guld, motorcykler, smykker, ure og kunst. Har du mod på at give afkald på en af disse typer værdieffekter i en given periode, vil du altså sikre dig ikke at gå rundt med tomme lommer i denne periode. Med Pant I Alt vil du på denne måde altid have penge, når du har brug for dem!

Har du spørgsmål som Hvad kan jeg få for min bil”, eller vil du blive klogere på, hvad det vil koste dig at tage lån i sommerhus, hvad du kan for ud af at sælge din motorcykel eller sælge ure, så klik ind på pantialt.dk.

Sælg smykker hos Pant I Alt, hvis det er smykker, du har nok af, eller sælg kunst, hvis det er her, du mener, din samling godt kan skæres ned i en periode. Mulighederne er mange – kun fantasien sætter grænser!

Hurtig og nem udbetaling hos Pant I Alt

Hos Pant I Alt foregår udbetaling nemt og hurtigt. Dertil kommer, at du ikke behøver at bekymre dig om at komme i RKI.

Betalingsfristen ligger på 31-180 dage, og du får selv lov til at bestemme tilbagekøbstidspunktet.
Indleverer du eksempelvis dit Rolex-ur med en vurderingspris på 40.000, kan du få op til 20.000,- (50%) udbetalt. Efter 60 dage vil tilbagekøbsprisen være 24000,-.