Vi har brug for en pålidelig elektriker døgnvagt til vores savværk

Jeg har brug for en god aftale med en elektriker døgnvagt. Den elektriker, vi bruger lige for tiden, er nemlig kun tilgængelig indtil kl. 14 hver dag. Jeg har et stort savværk, og der er det alt afgørende, at strømmen kører.

Og det sker tit, at strømmen går, og nogle gange sker det desværre efter kl. 14, det er jo klart når folk arbejder til ud på aftenen. Vi har ikke haft en elektriker døgnvagt koblet på værket, og det har godt nok skabt nogle forsinkelser i vores arbejde.

Det sker tit, at strømmen går, fordi vi har nogle kæmpe maskiner kørende, og oftest kører de alle sammen på samme tid. Hvis vi havde en elektriker døgnvagt aftale med et firma, ville vi kunne arbejde i ro og mag, uden at være nervøse for at det hele bryder sammen. I dag koordinerer vi nemlig maskinerne, så vi undgår strømsvigt.

Vi mangler så bare at finde en god billig elektriker døgnvagt, som vi kan regne med rykker ud, når vi har brug for det. Skriv gerne, hvis I kan anbefale nogen, der kan klare de tunge maskiner også, for det er ikke småtterier, der skal kigges på, når strømmen går her!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*