OJ Electronics – know-how creates

OJ Electronics tilfører virksomheder og samarbejdspartnere værdi gennem deres innovative produkter og løsninger. Dette har altid været deres hovedmål og ambition, som de nu har praktiseret i mere end et halvt århundrede.

Med OJ Electronics drager man fordel af stor erfaring med dybdegående applikationsviden samt en, gennem de seneste 50 år, bevist evne til at tænke og handle innovativt kombineret med en respekt for opfyldelse af interessenters og egne forretningsmål.

Fokus på klimaet

Alle medarbejdere hos OJ Electronics går hver dag på arbejde med en ambition om at forbedre klimaet til gavn for både os mennesker og vores planet.

Deres HVAC Controls og Drives samt deres elektroniske styringer til elektrisk gulvvarme bidrager dagligt til, at mennesker rundt om i verden får forbedret indeklima og komfort i både boliger og bygninger. Det sker samtidig med, at OJ Electronics sparer energi til gavn for klimaet.

Visionen

OJ Electronics drives af innovatører. Og deraf arbejdes der ud fra en innovativ vision, som kan gøres op i tre ord: WIN NXT GEN.

Det er OJ Electronics’ vision og ambition at være den førende leverandør af den næste generation af HVAC Controls og Drives samt termostater til elektrisk gulvvarme. Det er en dedikation, der ikke har nogen slutdato – altid at tilføre markedet nye produkter og omfavne ny teknologi, så det kommer virksomheder og klimaet til gode. Hverken for tidligt eller for sent.

Know-how creates

OJ Electronics er funderet på stærke samarbejder.

Og deres værdier tager afsæt i en passion om konstant at forny sig selv og deres løsninger inden for elektroniske styringer til elektrisk gulvvarme og HVAC Controls & Drives. Ud over deres passion får man med OJ Electronics som samarbejdspartner adgang til innovative evner og know-how om software og dybdegående applikationsviden i verdensklasse.

I alt, hvad OJ Electronics gør, stræber de efter at være den foretrukne samarbejdspartner inden for elektroniske og digitale tjenester.

Er du interesseret I at vide mere om, hvad det vil sige at arbejde for OJ Electronics? Så læs meget mere her, hvor deres medarbejdere giver en præsentation af OJ Electronics og et indblik i dagligdagen.