AK Nygart er aktiv på de sociale medier

AK Nygart

Du har nok hørt om AK Nygart: et af Danmarks største privathospitaler. Når det kommer til plastikkirurgiske behandlinger og botox-behandlinger, er AK Nygart fremme i skoene – langt fremme endda. Privatklinikken har mere end 15 års erfaring, og AK Nygarts kirurger har dermed mange tusind timers kirurgi i hænderne.

Rigtig mange vælger at få foretaget kosmetiske indgreb hos AK Nygart, og de gode resultater, disse behandlinger kaster af sig, sætter AK Nygart en ære i at fortælle om på de sociale medier. AK Nygart er til stede på en lang række sociale og digitale medier, der bl.a. tæller Instagram, Twitter, Facebook og LinkedIn.

Mange tusind følgere på Facebook og Instagram

Der er ingen tvivl. Det er på Instagram og Facebook, AK Nygart er mest aktive og har den største følgerskare. Mere end 20.000 personer følger AK Nygart på Facebook, mens 14.000 personer følger AK Nygart på Instagram. Man kan med andre ord tale om, at AK Nygart i høj grad når ud til danskerne med sine spændende artikler, nyheder og billeder.

Det er især spændende og hjertevarme beretninger fra personer, der har fået lavet plastikkirurgi hos AK Nygart, som AK Nygart deler på sin Facebook-profil og Instagramprofil. Disse historier kan være til stor hjælp og inspiration for folk, der overvejer, om de ønsker en plastikoperation. Ved at tjekke AK Nygarts Facebook og Instagram kan disse personer altid få et bedre indblik i, hvad det helt konkret vil sige at få foretaget et kosmetisk indgreb hos AK Nygart.

AK Nygart på andre sociale medier

Ak Nygart er ikke kun til stede på Facebook og Instagram, men også på en lang række andre sociale og digitale medier. Privathospitalet har bl.a. sin egen blog, hvor de løbende udgiver spændende artikler om skønhed, plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger.  AK Nygart er også aktive på Twitter og har en Youtube-kanal, hvor de udgiver videoer, der bl.a. giver indblik i patienternes oplevelser med konkrete operationer. Slutteligt finder man AK Nygart på  LinkedIn , hvor privathospitalet bl.a. deler jobopslag og forretningsorientede nyheder.

Få en idé om, hvordan AK Nygarts operationer foregår, gennem denne Youtube-video, hvor kendissen Anne Due fortæller om sin brystforstørrelsesoperation (BFO):

AK Nygart – læs anmeldelser på Trustpilot og Mylooks

På Trustpilot og Mylooks kan man læse en lang række anmeldelser om AK Nygart. På begge sider får Ak Nygart flotte anmeldelser – og faktisk har AK Nygart 5/5 stjerner på Mylooks. Disse tal taler sit eget tydelige sprog, og AK Nygart viser dem også med glæde frem, så potentielle kunder kan dykke ned i dem og på den måde blive klogere på, hvorfor det kan være det mest smarte valg at vælge AK Nygart, når man skal have foretaget en kosmetisk behandling.

AK Nygarts adresser

AK NYGART KØBENHAVN
NY ØSTERGADE 12
1101 KØBENHAVN K

AK NYGART AARHUS
SØNDERGADE 40, 2. SAL
8000 AARHUS C

AK NYGART LYNGBY
JERNBANEVEJ 4
2800 LYNGBY

Kontakt AK Nygart

Tlf.: +45 70 27 57 57

E-mail: info@nygart.dk

Hjemmeside

Online booking af gratis forundersøgelse

Mere information om AK Nygart

Omtal.dk

Advertise.dk

Opret.dk

AminoBizz.dk

K-Forum

Crunchbase.com

Medium.com

Proff.dk