Nygart – privatklinikken er aktiv på de sociale medier

Du har nok hørt om Nygart: et af Danmarks største privathospitaler. Når det kommer til plastikkirurgiske behandlinger og botox-behandlinger, er Nygart fremme i skoene – langt fremme endda. Privatklinikken har mere end 15 års erfaring, og Nygarts kirurger har dermed mange tusind timers kirurgi i hænderne.

Rigtig mange vælger at få foretaget kosmetiske indgreb hos Nygart, og de gode resultater, disse behandlinger kaster af sig, sætter Nygart en ære i at fortælle om på de sociale medier. Nygart er til stede på en lang række sociale og digitale medier, der bl.a. tæller Instagram, Twitter, Facebook og LinkedIn.

Mange tusind følgere på Facebook og Instagram

Der er ingen tvivl. Det er på Instagram og Facebook, Nygart er mest aktive og har den største følgerskare. Intet mindre end 15.000 personer følger Nygart på Facebook, mens små 7.000 personer følger Nygart på Instagram. Man kan med andre ord tale om, at Nygart i høj grad når ud til danskerne med sine spændende artikler, nyheder og billeder.

Det er især historier om personer, der har været under kniven hos Nygart, og som fortæller om deres oplevelse, Nygart deler på sin Facebook og Instagram. Disse historier kan være til stor hjælp og inspiration hos alle de, der måske sidder derhjemme og overvejer, om de egentlig har mod på at få foretaget en operation. Ved at tjekke Nygarts Facebook og Instagram kan disse personer altid få et bedre indblik i, hvad det helt konkret vil sige at få foretaget et kosmetisk indgreb hos Nygart.

Nygart på de andre sociale medier

Ikke kun på Facebook, mens også på en lang række andre sociale og digitale medier er Nygart til stede. Nogle af disse er WordPress og Storify. Her udgiver Nygart løbende indlæg, der giver et tydeligt indblik i, hvad Nygart egentlig er for en virksmhed, og hvad man kan forvente sig af en operation i klinikken. På WordPress- og Storify-siden og opdateres jævnligt med både nyheder og information. På dem måde kan man konstant være opdateret på, hvad Nygart foretager sig. Desuden linker Nygart på sin TwitterCrunchbase og LinkedIn-profil til indlæggene på WordPress og Storify. Så følger man kun Nygart på et af disse sociale medier, vil man altså stadig kunne følge med i Nygarts gøren og laden fra første parket.

Nygart – læs anmeldelser på Trustpilot og Mylooks

På Trustpilot og Mylooks kan man læse en lang række anmeldelser om Nygart. på begge sider får Nygart flotte anmeldelser – og faktisk har Nygart 5/5 stjerner (på baggrund af hele 91 anmeldelser) på Mylooks. Disse tal taler sit eget tydelige sprog, og Nygart viser dem også med glæde frem, så potentielle kunder kan dykke ned i dem og på den måde blive klogere på, hvorfor det kan være det mest smarte valg at vælge Nygart, når man skal have foretaget en kosmetisk behandling.

Få en ide om, hvordan Nygarts operationer foregår, gennem denne video, hvor kendissen Anne Due fortæller om sin brystforstørrelsesoperation (BFO):

Kontakt Nygart

Måske har du feedback, måske vil du høre, hvad det koster at blive kosmetisk behandlet, måske vil du sige noget helt tredje. Uanset hvad du har på hjerte, kan du altid kontakte Nygart. Se hvordan via nedenstående oplysninger:

Nygart Privathospital København

Ny Østergade 12

1101 København K

70 27 57 57

Website: www.nygart.dk