Nu kan du bruge en app til kørselsregnskabet

App til kørselsregnskab

Vores verden er i rivende udvikling – ikke mindst på den teknologiske og digitale front. Det giver helt nye muligheder for privatpersoner, såvel som virksomheder. Ved hjælp af ny software og smarte apps kan man optimere forskellige processer og gøre ting, der før var manuelle, digitale og automatiske. Det sparer ikke alene tid, men minimerer også risikoen for fejl, hvilket er vitalt i enhver virksomhed. I mange virksomheder bliver der brugt timer på at bogføre og lave regnskab korrekt, og med en stor bunke papirarbejde kan man hurtigt komme til at lave fejl og skrive et tal forkert. Ved hjælp af en ny, smart app kan man gøre mange af disse processer nemmere og hurtigere for både ledelse og medarbejdere. Eksempelvis kan man bruge appen til at gøre kørselsregnskabet automatisk, så man slipper for at skulle bruge tid og energi på at gøre det manuelt.

Optimer processerne med Acubiz

Acubiz er en app, der er målrettet optimering i forskellige virksomheder. Det gælder flere forskellige processer, men blandt andet kørselsregnskabet. Mange virksomheder har firmabiler til fx sælgere, der skal køre rundt i landet og sælge services eller produkter. Disse kilometer betaler firmaet ofte, men det kræver, at medarbejderen indberetter benzinforbrug og andre udgifter forbundet med bilen, samt at der sidder en regnskabsmedarbejder i den anden ende og skriver det ind. Det kan altså hurtigt blive en besværlig proces med mange papirer, især hvis medarbejderen også er i udlandet, og vedkommende enten skal sende noget hjem, eller man må vente, til vedkommende er tilbage på arbejdspladsen. Med Acubiz ved hånden kan man springe alt det besværlige over og gøre processen automatisk og digital. Via appen skriver medarbejderen blot de informationer ind, som vedkommer kørselsregnskabet. På den måde kan regnskabsafdelingen nemt komme til de informationer, der skal bruges, hvilket optimerer processen på tid. Samtidig slipper man for papirarbejdet, hvilket minimerer risikoen for, at der sker fejl.

Gør kørselsregnskabet nemmere med en app

Brugervenligheden er i top, når det gælder Acubiz. Det betyder, at den er nem at bruge og finde rundt i for begge parter. Fordelen ved en app er også, at den kan bruges i hele verden – kørselsregnskabet kan altså også foretages, selvom medarbejderen er i udlandet og køre. Samtidig kan man arbejde offline i appen, så man ikke er afhængig af at skulle have en stabil internetforbindelse. Med en app som den bliver det altså langt nemmere at udføre kørselsregnskabet i forbindelse med forretningsrejser og firmabiler. Når man optimerer sine processer, sparer man tid, og den tid kan derfor bruges på andre ting. Det betyder, at det i sidste ende er noget, der kan ses på virksomhedens bundlinje. Som virksomhed kan man altså vælge at se det som en investering, når man vælger at bruge en app som Acubiz til at gøre kørselsregnskabet til en langt nemmere og ikke mindst papirløs proces.