Når du får tandpine, og har behov for tandlæge lørdag

Når du kommer galt af sted med tænderne, eller du f.eks. får tandpine lørdag, kan det være skrækscenariet, at man ikke kan komme til tandlæge. Heldigvis er der dog en tandlæge, der hjælper, hvis du får tandpine på en lørdag, og de kan så sågar kontaktes døgnet rundt.

Tandlægecenter Højbro Plads har åbent hverdage, samt lørdag, søndag og helligdage. Man er ikke selv herre over, hvornår man risikerer at få tandpine. Har man derfor f.eks. behov en tandlæge på en lørdag, kan man få behandling uden ekstra tillæg og gebyrer.

Selv når man har tandpine og kan man komme i kontakt med sin tandlæge hos Tandlægecenter Højbro plads på telefon fra klokken 8-18. Desuden kan man komme i kontakt med tandlægerne fra klokken 18-23, hvor man bestille tid eller tale med en tandlæge om ens tandpine.

Det er vigtigt for din tandlæge, at behandlingen forløber godt for patienterne, og derfor er kunderne altid i fokus hos Tandlægecenter Højbro Plads. Endvidere kan man forvente, at behandlerteams altid benytter de bedste teknikker med de største kundskaber, da der løbende deltages i kurser mv, for at opretholde deres kompetencer og lære om nye tiltag i branchen.

Næste gang du får tandpine og har behov for tandlæge lørdag, kan du derfor være sikker på at få den bedste behandling hos Tandlægecenter Højbro Plads.