My Safety Hjælper med at sikre din identitet

Brugen af internettet er stigende i samfundet

Internettet er den moderne verdens største gennembrud. Hvad ville vi gøre uden internettet i dag, og hvor teknologien ville være, hvis vi ikke havde haft det? Internet er noget, som en stor del i dag tager for givet, selv om folk, der er 30 år stadig kan huske, hvordan det var før internettet. Mange fik deres første e-mail-adresser i 90’erne og kan stadig huske, hvordan det lød, da du skulle ringe for at oprette forbindelse. På det tidspunkt, kunne du ikke være tilsluttet foretage opkald på samme tid. Udviklingen er således gået meget hurtigt.

Her nogle år senere er internettet meget levende, og en risikabel en af slagsen. My Safety er en succesfuld virksomhed, der hjælper folk med at administrere deres digitale livsstil og deres daglige sikkerhed. My Safety har styr på dagens seneste kriminalitetsbølge, nemlig identitetstyveri eller identitetsmisbrug. My Safety hjælper med at beskytte dig og hjælpe dig hertil, hvis du kommer i problemer. Med My Safety kan du for eksempel begrænse alle dine værdifulde digitale oplysninger med et enkelt telefonopkald. Derudover giver My Safety tilbuddet om en forsikring, hvis du mister dit pas, eller hvis du ville blive frarøvet det.

Julehandlen nærmer sig, med mange mennesker og trængsel på gaden for at finde de bedste julegaver. Man kunne sige, at dette også sker på internettet, med alle de butikker, der har tilbud i tiden inden juli ifølge Selskabet My Safety, og du bør være opmærksom på de risici, der er forbundet med at handle online. Her er det let at ”shop till you drop”, og alle produkter kommer til din dør. Når du handler online, vil du automatisk udlevere værdifulde oplysninger såsom bankoplysninger. Dette ved jeg pga. My Safety, og jeg ved også, hvordan man beskytter sig selv den bedste måde i sådanne situationer.

Tips til juleindkøb fra My Safety

Som folk strømmer til byen for at finde de bedste julegaver, har lommetyve stor chance for at komme hjem med flere tyvekoster. Nogle gange er de kun efter pengene, men nogle gange de er på udkig efter noget værre såsom din identitet. Et tip til at undgå lommetyve er at sætte tegnebogen i inderlommen og sørge for, at jakken er lukket. Dette er også en anbefaling fra My Safety. Nogle gange når man går på julemarkedet, af man ofte afhængig af kontanter. Man Kan ikke altid trygt hæve penge, før man går ind i folkemængderne, og det er derfor vigtigt, at man beskytter sin kode. Det gælder ifølge My Safety også ved køb med kort i butikkerne. Du kan aldrig vide, hvem der står bag og forsøger at lure din pinkode. Vær opmærksom hvis nogen er særligt påtrængende. For eksempel hvis de ønsker at hjælpe dig eller spilder kaffe på dig. Vær opmærksom! My Safety anbefaler, at du også bør holde din taske lukket, og at du bør have en sikkerhedstjeneste som My Safety lige ved hånden. Som ved tyverier af tegnebøger mv. er tidspunktet din største fjende. Des hurtigere du blokerer, Des mindre tid har tyven har til at gøre skade.

Hvad er et id-tyveri?

Lad os sige, at du mister dit pas eller id-kort. En normal person ville bringe dit kort til politiet, men nogle andre personer med mere onde hensigter kan få den idé, at beholde det og selv, lave en kopi og herefter udgive sig for at være dig. De kan f.eks. leje eller købe en bil eller andre produkter på kredit, uden at man ved noget om det, men det er dig, der får fakturaen. Dette man hos til hos My Safety, og de ved også, hvordan man kan sikre både deres sin virkelige- og digitale identitet, som svindleren også kan få fat i.

Vidste du, at bedragere selv kan få ideen til, at gøre alt hvad der skal til, for at finde dit CPR-nummer. Svindleren bestiller derefter et kreditkort i dit navn, og han/hun sidder derefter og venter i nærheden af din postkasse, indtil kortet kommer. Personen vil også vente, indtil PIN-koden ankom, og ville hurtigt få fat i den for sig selv, uden at du har bemærket noget. My Safety ved, at dette er en måde hvordan de kan operere. Du kan være helt uvidende om identitetstyveriet, indtil regningerne begynder at rulle i. Dette kan My Safety både hjælpe med at forebygge, men de kan også beskytte dig økonomisk, hvis der sker en ulykke. My Safety AB anbefaler, at du låser din postkasse. Dette er efter My Safety, en praktisk og enkel løsning.

Hvor udbredt er identitetstyveri? Hvad betyder min sikkerhed jer?

Ifølge rapporter på My Safety hjemmesiden, så er antallet af ID-tyverier steget med næsten 40 procent, og det er kun i det forløbne år. Tal fra det tidspunkt siger, at der er 955 000 mennesker, dvs. næsten en million, der har været ofre for id-tyveri og ID-svindel. I en anden rapport, som du kan læse om hos My Safety, præsenteres resultaterne af en undersøgelse, som gennem interviews nærmere undersøgte antallet af ID-tyverier hos personer i alderen 16-74 år. De resultater, du kan læse hos My Safety peger på, at 1,64 procent ud af de adspurgte angav, at de har været ofre for ID-tyveri eller identitetstyveri. Alle indberettede tal kan kun forventes at stige endnu mere, hvis man ser på den nuværende tendens. Således opstod behovet for virksomheden, My Safety. Folk har brug for hjælp til at sikre deres digitale livsstil og den”digitale selvbetjening”. Hos My Safety ved man, at et identitetstyveri er en meget stressende oplevelse, og de gør alt, hvad de kan for at hjælpe deres kunder. Frem for alt er My Safety med til at hjælpe præventivt, men My Safety hjælper naturligvis også, når kunden er i akut behov for hjælp.

ID-tyveri er endnu ikke klassificeret som en forbrydelse i henhold til loven, men det er kun, når den mand, der har stjålet identiteten gør brug af den, at det er tilfældet.

Hvad skal du gøre for at beskytte dig selv mod identitetstyveri?

Nu har du et klart nok billede af, hvad identitetstyveri er, og hvad det kan betyde for dig. En id-tyveri kan føre en masse negative ting med sig, før du overhovedet selv har tid til at opdage det, Det er derfor godt er være forberedt på de mange risici, der findes, og gøre alt for at forhindre, at det sker. Selvom du nu har mere viden, er du sandsynligvis endnu mere ivrig efter at opnå mere sikkerhed og tegne forsikring hos My Safety.se. Ud over de tidligere nævnte tips om hvordan man undgår tyveri af julehandlen, kan det også være i hverdagen, at man kan gøre brug af andre praktiske tips. Først bør du anskaffe lås til din postkasse, så du forhindrer svindlere adgang til din private post. Hvis de ikke kan få adgang til postkassen, vil de heller ikke kunne få adgang til dit nye kort.