Muleposer med tryk af kunstværk – En go forretning?

Jeg har lige været til messe i Århus. Det var en lang dag, men jeg synes at jeg fik meget ud af min dag. Hvad det var for en messe, er egentlig ret irrelevant i dette indlæg. Det jeg egentlig gerne vil skrive om er muleposer med tryk.

Jeg fik som sagt meget ud af denne messe. Jeg fik en masse praktiske reklamegaver og guf. Men det jeg synes var mest spændende var de muleposer med tryk som jeg fik. Jeg fik i alt tre forskellige muleposer fra tre forskellige stande.

Jeg er også ret glad for de vanddunke jeg fik og alle de andre ting, men da jeg sad på vej hjem fra messen kiggede jeg på muleposerne, og det gav mig en ret god ide.

Jeg er ret god til at tegne og male. Jeg har en masse tilhængere af mine kunstværker og hvis min kunst var til salg, kunne jeg sagtens tjene penge på den. Men i stedet har jeg nu tænkt mig at sælge muleposer med tryk af mine forskellige kunstværker.

Muleposer er ret praktiske. Man kan bruge dem til mange ting, men de er ikke altid så kønne. Hvis jeg får trykt nogle flotte selvlavede prints på muleposer, tror jeg at der vil komme en rigtig god forretning ud af det! Det vil tiden vise!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*