Mød en erhvervsmand: Daniel Hansen, CEO OMNIA Global

Daniel Hansen_ OMNIA Global

Daniel Hansen er iværksætter og har stiftet virksomheder siden han var 16 år, hvor han stiftede sin første virksomhed. Han var en del af teknologibranchen med sine virksomheder, indtil han stiftede OMNIA Global – et entreprenant og ikke-konservativt family office med speciale i alternatives, private til offentlige investeringer med brug af innovativ finansiering og gearing inden for struktureret finansiering.

Eftersom Daniel Hansen er iværksætter helt ind til knoglerne kender han iværksætterens tankegang, hvad der betyder noget for iværksættere og ikke mindst hvilke udfordringer, som de står over for. Derfor er fokus på iværksættere med den rette tankegang og lidenskab, når han udvider sit netværk gennem det arbejde, som han udfører med OMNIA. OMNIA Global blev født ud af Daniels ånd for at skabe og udvide værdi gennem spændende projekter og virksomheder sammen med ligesindede. Essensen er at have det sjovt og gøre det umulige muligt.

Der er mange måder at opbygge en forretning på og at skabe en virksomhedskultur. For Daniel Hansen i OMNIA er filosofien at skabe det unikke, der ændrer, hvordan ting gøres til det bedre og større – ikke mindst mens du nyder rejsen. Daniel mener, at for at skabe noget unikt, er du nødt til at forbinde de eksisterende prikker på nye måder, hvad enten det er på atomniveau eller virksomheder, der arbejder sammen på nye måder.

Daniel Hansens arbejdsfilosofi i OMNIA Global

At ændre hvordan arbejde opfattes, og hvordan værdi skabes, er vigtige faktorer for Daniel Hansen gennem OMNIA Global. Daniel mener, at livet kan leves i sameksistens med arbejde i en symbiose som en og samme. Med Daniels egne ord er livet simpelthen for kort til at gå på arbejde, betale regninger og dø. Hos OMNIA ønsker Daniel for alle sine medarbejdere, at de opnår deres personlige nirvana, hvilket virkelig skaber en sneboldeffekt af tilhængere, der ønsker at være en del af OMNIAs rejse.

Intet får Daniel Hansen op om morgenen som at vide, at OMNIA Global er i stand til at gøre tingene bedre og at arbejde på projekter, der ændrer og forbedrer livet for de mennesker, han arbejder sammen med. At skabe et fodaftryk i verden, som virksomheden og dens medarbejdere kan være stolte af, mens de har det sjovt med at gøre det, er hans vigtigste motivation.

Nyt fra Daniel Hansen og OMNIA: “The Dot Connectors”

Det nyeste skud på stammen fra erhvervsmanden er podcastserien The Dot Connectors. Igennem en række afsnit får OMNIA besøg af succesfulde erhvervsfolk og iværksættere, som fortæller deres egne historier fra den spæde start. I det første afsnit af podcasten kan man høre OMNIA’s egen Daniel Hansen fortælle sin egen iværksætterhistorie.

Du kan høre alle afsnit på Anchor.fm.