Min søgen efter et advokatfirma

Der findes mange situationer hvor du kan få brug for et advokatfirma. Du kan finde et advokatfirma ved at søge i advokatnøglen, hvor du kan tilpasse din søgning efter postnummer og arbejdsområde, hvilket er ganske praktisk. Du kan også søge efter en specifik advokat, hvis du kender navnet på den du søger efter.

Jeg skulle bruge et advokatfirma i forbindelse med indgåelse af kontrakter med nogle nye udenlandske leverandører samt en virksomhedsoverdragelse. Jeg ville gerne finde et advokatfirma det kunde håndtere begge sager. Jeg fandt et advokatfirma der kunde det. Men dette fik til at tænke over udbud og efterspørgsel hos ikke blot advokater men fagområder der i sig indeholder forskellige speciale felter.

Virksomheder har et felt de opererer indenfor, f.eks. en tøjbutik. Det er noget vi alle bruger, hvad enten vi går til en lille privat ejet eller en stor kæde, eller som mange efterhånden gør, køber via de net baserede butikker. Fælles er dog deres varesortiment, tøj, og der er derfor vi henvender os til dem. Men for at have en tøjbutik skal du have flere et indkøbs budget så det svarer til forventet omsætning, daglig kasse, regnskab, rengøring, dekoration, markedsføring etc. Det er mange felter du som lille privat virksomhed skal have en viden indenfor. Hvordan kan man forvente at en og samme person skal rumme alle disse og være rigtig dygtig til alle felter? Som kunden forventer du blot at de skal være specialister til tøj, men som virksomhedsejer forventer du selv at kunne administrere alle felterne selv.

Når jeg leder efter et advokatfirma, leder jeg efter et der har 2 specifikke kompetencer, men jeg forventer ikke at det er den samme person der er specialist inden for samme felt, jeg forventer rent faktisk at jeg får tilknyttet 2 advokater men fra det samme advokatfirma. Jeg søger jo netop specialister, fordi jeg vil have de bedste indenfor sit felt, dog indenfor samme advokatfirma pga. praktik.

Hvordan kan vi starte virksomheder og tro at du kan tage hånd om alle områder selv, når du i virkeligheden kun har et specialefelt? Jeg ved godt at vi som nystartet, eller som den lille private tøjbutik ikke har råd til at ansætte f.eks. en regnskabsansvarlig. Men min pointe er at hvis vi giver os råd til at hyre specialister indenfor de felter vi ikke er særlig gode til, frigiver det tid til at gøre det du er god til, og dermed øge virksomhedens vækst.

Tænk hvad man kan få af tanker fordi jeg ledte efter et advokatfirma.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*