Mere velvære på kontoret: Få en massagestol

massagestol-kontor

Der er mange måder, man kan gøre arbejdsdagen bedre for sine medarbejdere eller ansatte. Én af måderne er ved at investere i en massagestol, som kan hjælpe medarbejderne med at afstresse samt løsne op for eventuelle spændinger.

I et klassisk kontormiljø er arbejdsstillingen typisk den samme næsten samtlige timer af dagen. Det kan medføde spændinger i hele kroppen, som både er ubehagelige og som kan føre til hovedpiner. Sådanne konsekvenser kan i slemme tilfælde føre til sygedage for medarbejderen eller forringet energi. Hvis din medarbejder derimod er i fuldstændig velvære med kroppen, vil det også være nemmere at koncentrere sig om de ting, der burde fylde på kontoret; nemlig arbejdsopgaver.

Et afbræk i arbejdsrytmen

Med en massagestol på kontoret viser du dine ansatte, at du er opmærksomme på deres velbefindende, og at du gerne går den ekstra mil for, at de befinder sig godt på arbejdspladsen. Det er ikke bare de fysiske aspekter, som en massagestol kan lindre, det kan også være et godt instrument i en stressfyldt hverdag. Det er næsten blevet kotume, at man skal have travlt på sin arbejdsplads, og for nogle betyder det, at stressniveauet til tider er højt og i værst fald fører til deciderede stresssymptomer. I løbet af en arbejdsdag kan det være vigtigt at holde en kort pause fra arbejdet, for at få styr på de 100 bolde, der flyver rundt i luften, og det kan en massagestol afhjælpe. Tag 10-15 minutter ud af dagen og sæt dig til rette i stolen. Her kan tankerne blive tømt fuldstændig, og du kan vende tilbage til arbejdsopgaverne med en ny energi. Det lyder måske ikke af meget med 10-15 minutter om dagen, men bare dét at få et afbræk fra den fastlagte rutine kan føre til ny kreativitet og energi til sine opgaver, som kan gøre det nemmere at komme i mål.

Fordelene ved en massagestol på kontoret er således ikke kun at gøre dagen bedre for dine medarbejdere eller ansatte; det kan også være en god investering, hvis produktiviteten stiger.

Lej eller lease en massagestol

Hvis I som kontor overvejer at investere i en massagestol men synes, at det virker økonomisk uoverskueligt, kan leje eller leasing være en mulighed. Hos World of Comfort har I som firma mulighed for at betale et månedligt beløb for stolen, hvor I så kan anvende den lige så meget, som det lyster. Skulle I så være overbevist efter et stykke tid, kan I altid vælge at købe massagestolen. Priseksempler kan ses her. 

Der er ligeledes mulighed for at afprøve en massagestol ganske gratis i 14 dage, så I selv kan danne et billede af, hvad produktet kan gøre for jeres arbejdsplads, før I beslutter jer.