MedieHus Danmark afholder Bycykel-arrangement

Mediehus Danmark

I 2017 blev der for tredje år i træk afholdt et arrangement, der var med til at sætte fokus på den nye sæson for bycykler i Aarhus. Bycykler, som MedieHus Danmark har været med til at sælge og designe annonceringen på.

Kick off for Bycykler

Arrangementet kaldes for Kick off for Bycykler, og blev stablet på benene i tæt samarbejde med Aarhus Kommune. Arrangementet løb af stablen på Store Torv, lige ved Domkirken.

Annoncørerne fik ikke bare annonceringer på bycyklerne, men også mulighed for at sætte en stand op ved arrangementet, hvor de kunne reklamere for deres virksomhed.

Dagen begyndte, da Rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigelse i Aarhus, Thomas Medom, holdt en tale for at sætte gang i aktiviteterne. Efterfølgende kørte et bycykeloptog med Thomas Medom og Aarhus Garden i front gennem gaderne i Aarhus.

Bycyklerne blev også brugt aktivt i andre aktiviteter. Ringridning på bycyklerne så deltagelse af både publikum og annoncører, og dagens helt store gevinst, to returbilletter med Nordic Seaplanes fra Aarhus til København, blev givet som præmie i et bycykelløb, der gik fra Store Torv til Tangkrogen.

Blandt andre aktiviteter kan nævnes ansigtsmaling for de mindste og et lotteri med præmier fra annoncørerne, der gav dem endnu større eksponering i bymiljøet omkring Store Torv.

Besøg Mediehus Danmark på deres sociale profiler:

Mediehus Danmark Facebook

Mediehus Danmark LinkedIn

Mediehus Danmark Twitter