Med Frokostordninger.dk er du sikret en sund frokostordning til en god pris

Sund frokostordning

At skulle finde den helt rigtige frokostordning i København er aldrig nogen nem opgave. Det skyldes, at man som virksomhed ofte har mange kriterier og krav, der skal opfyldes. Samtidig er der grænser for, hvor meget man egentlig har lyst til at betale for en frokostordning i København. Derfor kan man hurtig finde sig selv i en situation, hvor det virker uoverskueligt at skulle finde en frokostordning i København. Det skyldes ikke mindst, at mange virksomheder står i den præcis samme situation, og derfor er der mange udbydere at vælge imellem. Det kan virke som et krævende arbejde at skulle indhente tilbud på alle de forskellige frokostordninger, som man kan vælge imellem. Men der er ingen grund til at fortvivle – for skal din virksomhed have en god frokostordning i København, kan I hente hjælp hos frokostordninger.dk.

Indhent 3 gode tilbud – uden arbejdet

Som virksomhed vil man helst ikke bruge for meget tid på at skulle udvælge en god frokostordning. Samtidig vil man også gerne tage det rigtige valg, så man får både lækker mad og en god pris. Derfor er det godt, at frokostordninger.dk findes. Det er nemlig et koncept, der hjælper virksomheder i København med at finde den helt rigtige frokostordning. Ved at indtaste dine oplysninger og ønsker til en frokostordning i København på frokostordninger.dk, skubber du alt det hårde arbejde fra dig. Til gengæld kan du forvente at modtage 3 tilbud på en frokostordning, der matcher dine behov. Det er både gratis og uforpligtende, og hvis tilbuddene ikke falder i din smag, er du fri til at sige nej. Men det kan også være den nemmeste måde for dig og din virksomhed at finde frem til den helt rigtige frokostordning i København, der samtidig ikke koster for meget.

Mange forskellige frokoster at vælge imellem

Som sagt er en frokostordning i København noget, der er et populært valg blandt virksomheder. Det sikrer på den ene side, at medarbejderne ikke skal bruge tid og kræfter på at sørge for en madpakke hver eneste dag. Derudover sikrer det også en fælles firmafrokost, hvor hele virksomheden samles omkring lækker mad. Derfor er det ikke underligt, at mange virksomheder vælger en frokostordning i København, der sikrer en lækker og varieret firmafrokost hver dag. Den store popularitet har medført, at der i dag er mange frokostordninger at vælge imellem. Og det angår ikke kun pris og kvalitet, men simpelthen også hvad der bliver serveret. Eksempelvis kan man få frokostordninger med raw food, dansk inspireret mad, asiatiske retter eller noget helt andet. Der er altså rig mulighed for at finde en frokostordning, der falder i alles smag.

En fælles firmafrokost sikrer sammenholdet på arbejdspladsen

Når man vælger frokostordning, kan det være en god idé at tage alle med på råd. Det skal nemlig helst være en firmafrokost, hvor der er noget for enhver smag. Når man er på en arbejdsplads med mange forskellige mennesker, har de ofte også en forskellig opfattelse af, hvad god firmafrokost er. Derfor bør man vælge en ordning, hvor der altid kommer spændende og varieret mad. En fælles firmafrokost kan dog også give den fordel, at det er med til at styrke båndet mellem kollegerne. En firmafrokost, hvor alle deltager, sikrer nemlig, at alle kommer til at snakke på kryds og tværs – og også om ting, der ikke vedrører arbejdet. At man serverer en fælles frokost er derfor noget, der kan være med til at styrke sammenholdet og derved også samarbejdet på arbejdspladsen.

Hvorfor ikke vælge en sund frokostordning?

Der er altså flere muligheder, man skal tage stilling til, når man skal vælge en frokostordning. Det er nemlig vigtigt, at frokostordningen er noget, som de ansatte sætter pris på. Som virksomhed kan man derfor overveje at vælge en sund frokostordning. Med en sund frokostordning får man nemlig ikke alene en lækker og god, men også næringsmæssigt rig menu. Da sundhed er en af de helt store trends i disse år, er det uden tvivl noget, som medarbejderne vil tage imod med kyshånd. Samtidig er en sund frokostordning en af de ting, der kommer både den enkelte medarbejder og virksomheden som helhed til gode.  Sunde medarbejdere er nemlig også mere produktive og glade medarbejdere. Hvis man endnu ikke har taget en beslutning vedrørende en frokostordning i København, kan det altså være en idé at gå efter det sunde valg.

Sundhed kommer alle til gode

Det er ikke uden grund, at der er så meget fokus på netop sundhed i disse år. Sundhed er nemlig noget, der kommer alle til gode. Spiser man en sund frokost, er det ikke kun på lang sigt, at det gør en forskel. Når man giver kroppen det, den har brug for, vil man også føle sig bedre tilpas, både fysisk og psykisk. Derfor er en sund frokost noget, der virkelig vil gøre en forskel for den enkelte medarbejder. Men det er også noget, som kommer virksomheden som helhed til gode. Er medarbejderne sunde og raske, vil de ikke alene give et bedre humør på arbejdspladsen. De vil også generelt være mere produktive og have nemmere ved at koncentrere sig og lære nye ting. Derfor er en sund frokostordning også noget, som kommer virksomheden som helhed til gode.

Sund mad giver færre sygedage

Samtidig har en sund frokost også den massive fordel, at sund mad går ind og styrker den enkelte medarbejders immunforsvar. Det medfører, at vedkommende ikke er nær lige så modtagelig over for sygdomme og vira, som det ellers ville være tilfældet. Da det ofte er på arbejdspladsen, hvor folk befinder sig tæt sammen, at sygdomme smitter fra den ene til den anden, er det afgørende, om medarbejderne er raske eller ej. Sygedage er nemlig noget af det, der virkelig gør en forskel i regnskabet. Er der færre sygedage, vil det derfor kunne ses som en kæmpe fordel for virksomheden. Derfor giver det mening for virksomheder at sørge for en sund frokostordning, der giver de ansatte den næring, som de har brug for. I sidste ende vil det kunne anses som en investering at sørge for en fælles og sund firmafrokost.

Men hvad er sund mad overhovedet?

Som sagt ligger der et stort fokus på netop sundhed i disse år. Derfor er der også kommet mange eksperter og diætister på banen med deres bud på, hvad en sund livsstil er. Og for at sige det mildt er de ikke altid enige. Derfor kan det blive helt svært at finde ud af, hvad en sund frokostordning egentlig består af. Hvis man vil have en sund frokostordning i København, skal man så satse på raw food, palæo, LCHF eller noget helt andet? Når du vælger at finde din nye frokostordning i København via frokostordninger.dk, får du som sagt 3 forskellige tilbud. Derfor får du et udvalg, der sikrer, at du ikke er tvunget til at modtage mad fra ét bestemt sted. Det giver dig som virksomhed friheden til at vælge præcis den sunde frokostordning i København, som I finder bedst til netop jeres behov.

Sund mad behøver ikke være kedeligt

Hvis man foreslår en sund frokostordning i virksomheden, er det formentlig ikke alle, der vil være lige begejstrede. Det er ikke utænkeligt, at nogen helt vil modsætte sig det. Men det skyldes ofte en fejlagtig opfattelse af, at sund mad ikke kan være andet end grønne salatblade. En sund frokostordning kan stadig være spændende, lækker og ikke mindst varieret. Man skal huske på, at man får en sund frokostordning i København fra professionelle køkkener. Derfor kan man være sikker på, at det er en både lækker og spændende firmafrokost, hvor sundheden ikke overdøver den kulinariske oplevelse. En sund frokostordning kan faktisk sagtens være lækker – og også billig. Det vil du finde ud af, hvis du bruger frokostordninger.dk til at indhente 3 tilbud på en god og ikke mindst sund frokostordning i København.

Hvorfor nøjes med én frokostordning pris, når du kan få 3?

Når man skal vælge en frokostordning, spiller prisen naturligvis også en afgørende rolle. Igen er der mange, der forbinder den sunde mad med en dyr pris. Hvis du indhenter 3 tilbud via frokostordninger.dk, vil du dog se, at man sagtens kan finde en lækker og sund frokostordning, der ikke springer budgettet. Også hvis du er på jagt efter en sund frokostordning, er der mange fordele ved at indhente 3 tilbud. Det sikrer nemlig, at du nemt kan sammenligne de forskellige muligheder og tage det valg, der passer bedst til jeres behov og budget. Samtidig slipper du stadig for at gøre det ekstra arbejde, som det ellers kan være at skulle ud og indhente en pris på hver enkelt frokostordning. Hvis du gerne vil have en helt fair frokostordning pris, uden at du behøver frygte, det går ud over kvaliteten på maden, kan du med fordel indhente 3 gode tilbud via frokostordninger.dk.

Hvordan er skattereglerne omkring frokostordninger?

Når man taler om pris på frokostordninger, giver det også mening at kigge på skattereglerne. Der er nemlig helt fastlagte skatteregler omkring virksomhedens frokostordning, som er værd at kende til. Dine medarbejdere skal nemlig selv betale et vist beløb, for at virksomheden ikke bliver beskattet af maden, der bliver serveret. Satserne ligger på 15 kr., hvis drikkevarer ikke er inkluderet i frokosten, og 20 kr. pr. medarbejder, hvis drikken er inkluderet. Så længe disse satser overholdes, behøver virksomheden ikke at foretage en indberetning til SKAT. Hvis du vil blive endnu klogere på alle skattereglerne omkring din nye frokostordning, kan du læse med her.

Vil du høste fordelene ved en frokostordning?

Som beskrevet ovenfor er det altså ikke helt uden grund, at virksomheder vælger en frokostordning. Hvis du gerne vil høste de mange fordele ved fx et bedre sammenhold på arbejdspladsen, er det altså på tide at sørge for en frokostordning. Hvis du vil maksimere dit udbytte, er en sund frokostordning værd at overveje. Uanset hvad du vælger, kan du via frokostordninger.dk nemt indhente 3 tilbud, der er relevante for dig. Det sikrer, at du ikke skal bruge tid på det. Samtidig bliver det nemt at sammenligne de forskellige muligheder og udvælge den frokostordning i København, der matcher jeres ønsker og behov på bedste vis. Det er både gratis og uforpligtende, så hvorfor ikke benytte sig af det? Det er i hvert fald et godt sted at starte, hvis man som virksomhed vil nyde godt af de mange fordele ved en frokostordning.