Med en app til bilagshåndtering sparer man tid i virksomheden

Bilagshåndtering

Mange virksomheder har i disse år fokus på at optimere deres processer. Det skyldes ikke alene, at det kan være smart at have fokus på, hvordan man leverer de bedste resultater. Det kan nemlig også sikre, at man i virksomheden udnytter sin tid optimalt. Da tid er penge, er det vigtigt, at man ikke spilder unødig tid. Og det kan derfor være en god idé for mange forskellige slags virksomheder at investere i en app til bilagshåndtering. Da bilagshåndtering mange steder stadig gøres i hånden, er det en af de processer, der kræver meget tid og besvær. Med en smart app kan man digitalisere hele processen med bilagshåndtering, så det bliver nemmere for både medarbejder og regnskabsafdeling. Da der i langt de fleste virksomheder er en form for bilagshåndtering, der kræver opmærksomhed, kan en smart app være en investering.

Forskellige former for bilagshåndtering

Begrebet ”bilagshåndtering” dækker over mange ting. I de fleste tilfælde er der tale om en form for medarbejderudlæg, som skal refunderes. Det er eksempelvis udlæg i forbindelse med kørsel, rejser og lignede. Bilagshåndtering handler altså om økonomi og om at sørge for, at de rigtige penge ender det rigtige sted. I almindelig forstand medfører det en masse papirarbejde, hvor man skal arbejde sig igennem bunker af kvitteringer. Derfor kan det mange gange godt betale sig at investere i et system med bilagshåndtering, der gør det nemmere at få tingene i orden. Når man har en smart app, der kan være med til at digitalisere og optimere processen omkring bilagshåndtering, kan man ende med at spare meget tid. Og da tid er penge, kan det blive en rigtig god investering i det lange løb.

Vælg Acubiz app til optimering i virksomheden

Processerne omkring bilagshåndtering kræver ofte meget tid og besvær. Det gælder både for den enkelte medarbejder, der skal sørge for at gemme hver kvittering, og for regnskabsafdelingen, der skal gennemgå dem senere hen. Det kommer derfor mange til gode, hvis man kan bruge en app som Acubiz til at klare virksomhedens bilagshåndtering. Appen gør det muligt at ordne bilagshåndteringen nemt og hurtigt på farten. Man slipper for bunker af papirarbejde, som ellers kendetegner traditionel bilagshåndtering. Og sidst men ikke mindst får man en app, der møder hele virksomhedens behov. Hvis man som virksomhed vil optimere sine processer omkring bilagshåndtering og derved i sidste ende spare penge, skal man altså se nærmere på Acubiz.

Derfor skal du vælge Acubiz i virksomheden

Netop fordi mange virksomheder søger at optimere deres processer, blandt andet omkring bilagshåndtering, der er også flere tilgængelige systemer. Acubiz er et godt valg, hvis man vil være sikker på et få et system, der passer til virksomhedens behov. Det er nemlig et system til bilagshåndtering, der har intet mindre end 122.000 brugere på mere end 32 forskellige sprog. Det er altså et gennemtestet system, der er oplagt at vælge til bilagshåndtering. Virksomheden bag har intet mindre end 20 års erfaring, og samtidig holder de sig hele tiden opdateret med markedet og deres kunders behov. Hvis man vil være sikker på, at man får et godt og brugbart system til bilagshåndtering, skal man derfor investere i en Acubiz app. Det vil gøre livet nemmere for både medarbejder og regnskabsafdeling, når det kommer til bilagshåndtering og andre medarbejderudlæg.

Få en demonstration af systemet

Det kan være svært at vælge det rigtige system til bilagshåndtering, hvis man ikke har forstået, hvordan det enkelte system virker. Samtidig virker alle systemer rigeligt komplicerede, når man ikke har erfaring med at bruge dem. For at du kan tage den rigtige beslutning omkring bilagshåndtering system, skal du derfor først prøve det enkelte system. Med Acubiz er det nemt at få en demonstration af systemet, der kan give dig en idé om, hvorvidt det er det rigtige valg til virksomhedens bilagshåndtering. Du kan allerede i dag booke et møde med Acubiz og få en demonstration af deres system. Så er du et skridt tættere på at kunne spare både tid og penge på bilagshåndtering i virksomheden. I Danmark er der store virksomheder som Pandora, Saxo Bank og J. Lauritzen, der bruger Acubiz til at sikre god bilagshåndtering i virksomheden. Det er derfor et godt valg, hvis man vil være sikker på et ekstraordinært system, der er oplagt til bilagshåndtering.