Med Acubiz er det nemmere og hurtigere at ansøge om momsrefusion

Momsrefusion

Vidste du, at man som virksomhed kan få den moms tilbage, som man har brugt i udlandet? Det kræver blot, at man søger om det. Det er den proces, der hedder momsrefusion. Det kan i mange tilfælde godt betale sig at ansøge om momsrefusion, da den gennemsnitlige momsrate i Europa ligger på 21%. Det er altså en del penge, der er på spil, når det kommer til momsrefusion. Og derfor kan det også godt betale sig at investere i et appbaseret system, der automatiserer og optimerer hele processen omkring momsrefusion. Hvis man skal søge om momsrefusion i hånden, kan det nemlig være en besværlig og tidskrævende proces. Men har man Acubiz til at klare momsrefusion i virksomheden, er man sikret en simpel og nem proces.

Mange virksomheder får det ikke gjort

Hvis man ikke har et smart system til processen omkring momsrefusion, bliver det ofte ikke gjort. I mange virksomheder har man den holdning, at det tager for lang tid, i forhold til hvad man får ud af momsrefusionen. Men som beskrevet ovenfor er det en del penge, der er tale om, og derfor kan derfor godt betale sig at sørge for momsrefusion. Ved hjælp af et smart system som Acubiz bliver det både nemmere og hurtigere at ansøge om momsrefusion. Hele processen bliver nemlig automatiseret, så det tager mindre tid at sørge for momsrefusion. Man kan derfor ende med i virksomheden både at spare tid og få alle sine penge hjem igen.

Momsrefusion bliver nemmere med Acubiz

Acubiz er en app, der hjælper virksomheder med at optimere og automatisere mange af deres processer. Da langt de fleste i dag har en smartphone, giver det mening, at man bruger en app til momsrefusion. På den måde kræver det kun et par enkelte klik, før man kan sætte processen med momsrefusion i gang. Det er især en fordel for virksomheder, der har mange forretningsrejser i udlandet, hvor der bliver betalt moms. I dette tilfælde kan en app som Acubiz ses som en investering, da det i det lange løb er man penge, man får tilbage ved hjælp af momsrefusion. Derfor kan det for mange virksomheder godt betale sig at gentænke hele processen omkring momsrefusion, da det i sidste ende kan give både mere tid og flere penge.

Tilvalg til Acubiz EMS

Appen Acubiz er udviklet til expense management i alle former for virksomheder. Servicen med momsrefusion er et tilvalg til denne løsning. Man kan derfor få mere end blot et behov dækket, når man vælger Acubiz. Det er nemlig ikke kun momsrefusion, men også andre processer som kørselsregnskab, rejseafregning og andre medarbejderudlæg, som Acubiz kan optimere og automatisere. Det kan i sidste ende medføre, at man sparer utroligt meget tid og dermed penge i virksomheden. Ønsker man sig en smartere løsning til momsrefusion, kan man altså glæde sig over at få mange af de smarte funktioner i Acubiz med i købet.

Få en demonstration af systemet

Hvis man ikke kender til et system, kan det være svært at vurdere, hvor godt det er ift. momsrefusion og virksomhedens behov. Derfor har man mulighed for at lære Acubiz at kende, inden man investerer i det for nemmere og hurtigere momsrefusion. Man kan booke et møde med Acubiz, hvor man får en demonstration af systemet og de mange funktioner, det her. Acubiz er nemlig oplagt til meget mere end blot momsrefusion i virksomheden. Den er udviklet til at optimere mange processer i virksomheder, så det kan være en rigtig god investering at lave. Hvis man i virksomheden bruger meget tid på momsrefusion eller slet ikke får det gjort, kan det altså godt betale sig at investere i Acubiz, der gør hele processen hurtigere og nemmere.