Meabco: Virksomhed, der forsker i kræftterapi

Meabco er en virksomhed på vej frem

Meabco A/S er et dansk privatejet firma, der blev etableret tilbage i 2001. Meabco forsker i ny og banebrydende kræftterapi, der til forskel fra mange andre kræftterapier har minimale bivirkning for kræftpatienter. Firmaet har patent på sine produkter og ejer selv alle rettighederne til de to kræftterapier BP-C1 og BP-C2. Disse patenter dækker alt såsom produkterne, produktionen og anvendelsen. BP-C1 og BP-C2 skal forhåbentligt være med til at forandre kræftbehandling, som vi kender den i dag. De seneste år er Meabco især kommet tættere på et gennembrud, hvilket betyder, at vi nok snart ser en introduktion af deres produkter på markedet inden for kræftbehandling. Der er lavet flere undersøgelser om Meabco og deres produkter fra veletablerede forskere i samme branche. Dem kan du læse her.

Antallet af danske kræftpatienter har været stigning de sidste mange år – heldigvis er antallet af kræftoverlevende steget endnu mere. Det betyder, at kræftforskningen og investeringer i kræftbehandlinger er forbedret væsentligt i Danmark. I mange år har vi haft det laveste antal kræftoverlevende i Norden, hvilket vi nu har fået ændret. Vi er det land med den største stigning i antallet af kræftoverlevende de seneste år. Forhåbentligt kan Meabcos produkter være med til, at vi indhenter vores naboer endnu mere – eller overhale dem.

Meabcos produkter er banebrydende

BP-C1 er Meabcos førende produkt, og nok det produkt der først kommer ud på markedet. Dette produkt har vist en høj sikkerhed og meget få bivirkninger ved behandlinger. Produktet er primært med til at forbedre livskvaliteten hos kræftpatienter. Unikt ved dette produkt er, at det giver muligheden for hjemmebehandlinger for kræftpatienter. Meabco kommer med et produkt der samtidigt også giver store økonomiske besparelser, og BP-C1 kan både fungere som den eneste kræftbehandling, men kan også fungere som supplement til andre kræftbehandlinger.

BP-C2 er et produkt med fokus på radiomitigation. Dette hjælper patienter, der har fået skader fra strålinger og sygdomme fremkaldt af kemiske stoffer. I testfasen har produktet vist, at det kan øge levetiden med 2 gange. BP-C2 beskytter milten og forbedrer knoglemarvdannelsen – og ved behandlinger ses der stigninger på blodceller, blodproteiner mm. uden bemærkelsesværdige bivirkninger. Meabco planlægger, at BP-C2 skal kunne tages oralt og påføres på huden, hvis man har hævelser og/eller sår efter at have været udsat for strålinger og/eller kemiske stoffer.

Alternativ kommunikation til egne medarbejdere

Meabco brugere blogs og sociale medier til at informere sine medarbejdere om brancherelaterede nyheder. Meabco skriver blandt andet om nye kræftundersøgelser i Danmark og udland, der er relevanter for Meabcos medarbejdere.

Følg med på Meabcos sider og sociale medier her:

Meabcos blog

Meabco på Facebook

Meabco på LinkedIn

Meabco på Twitter

Meabco på Aminobizz

Meabco på Crunchbase

Meabco på fashionplaytes.com

Meabco på Flickr

Meabco på Tumblr

Meabco på Medium