Linkbuilding er vigtigt

Linkbuilding har altid været en vigtig del i søgeoptimering, og det vil det i fremtiden også være, så derfor kan du ikke ignorere opbygningen af gode indgående links. Det er desværre ikke altid nok med linkkataloger, og du løber hurtig tør for links som du kan skaffe. Du kan dog altid også få links fra kunder, et forum hvor du blogger osv., men de mere værdifulde links kan ofte koste. Hvis du derimod kommer i avisen, så vil sådan et link give rigtig godt, men det afhænger selvfølgelig også af så mange andre faktorer.

Mange vælger at hyrer et firma, når de er løbet tør for links, som de kan skaffe. Ofte når små firmaer prøver at klare deres egen linkbuilding, så skriver de ikke en unik tekst, og de tilføjer bare links, de har ikke tænkt over landingpages eller lign.

Alt ved opbygningen af links skal være gennemtænkt, for ellers får man ikke det fulde udbytte, og så har det været spild af tid!

Andre vigtige dele i søgeoptimering er at få tekstoptimeret, en god intern linkstruktur og en masse andet. Hvis du ikke kan overskue det, så skal du hyre et SEO firma, for man skal ikke lege med det, hvis man ikke ved, hvad man gør!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*