Lige skiftet til en billig fagforening

Jeg er den type som visse folk vil kalde nærrig, men jeg ser det bare som at være smartere end de fleste. F.eks her for nylig besluttede jeg mig for at skifte til en billig fagforening for den jeg havde lå lidt i den dyre ende.Jeg kan blive helt glad af at spare penge på den måde jeg lige har gjort ved at skifte til en billig fagforening, for som en klog mand engang sagde, så er en krone sparet en krone tjent. Ikke at jeg stabler penge som en vis onkel joakim. Men det skulle være man skulle prøve det. Det kunne jo være man kan lige det.Hvis jeg ikke havde sparet hvor jeg kan spare, så ved jeg slet ikke hvordan jeg skulle have penge nok til overhovedet at kunne klare til dagen og vejen. Og jeg køber godt nok ikke særlig tit nye ting. Hvordan mon andre mennesker klare det uden at være spare hvor de kan?

Den eneste fordel at jeg kan se ved ikke at have en billig fagforening er at så er der flere penge at bruge på at støtte partier og lignede. Men helt ærlig så synes jeg at det med støtte til partier er noget der slet ikke skulle forkomme, da visse partier får mange flere penge ind af den vej og det skaber en lidt unfair konkurrence op til valgene.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*