LED lamper, spots og downlights til badeværelset

Efteråret er nærmest ikke slut, og vi kan allerede tælle ned til Jul. Med Jul kommer dog også mørke, og det er virkelig noget, der kan mærkes i hjemmet, hvis ikke man har nok lys i boligen. Et område i hjemmet, hvor man ofte kan mærke det manglende lys, er hvis man mangler de rette badeværelseslamper.

LED lamper og downlights som funktionelt lys

Specielt er det rart at have de rette badeværelseslamper, der udsender et behageligt lys, når man skal gøre sig klar foran spejlet mv. Badeværelseslamper ses ofte som LED lamper og ofte som downlights og spots. LED lamper udsender et lys, der passer godt på fleste badeværelser, da lyset er mere funktionsorienteret, hvorimod lys i stuen ofte kan være med til at skabe mere stemning i rummet.

Badeværelseslamper tændes og slukkes også mange gange i løbet af en dag, og her kommer LED lamper og spots og downlights rigtigt til sin ret. LED lamper har som udgangspunkt en langt længere levetid end andre lampetyper, og alt afhængigt af lampetypen, kan man som regel se på varedeklarationen, hvor lang den forventede levetid er.

Skal man derfor have nye badeværelseslamper, kan det anbefales at benytte LED lamper som eksempelvis spotbelysning og downlights.