Lasse Larsen Huse – Unikke typehuse til den kræsne køber

typehuse

Siden 1975 har Lasse Larsen Huse stået i spidsen for at bygge typehuse til familien eller singlen, som går op i kvalitet, unikhed og personlige rammer. Hos byggefirmaet er et hus ikke bare et hus, hvad enten der er tale om et typehus eller arkitekttegnet hus.

Hos Lasse Larsen Huse tror de ikke på, at standardløsninger altid er det rette valg, selvom det oftest er en billige løsning. Et nyt hus skal afspejle ønsker og behov for design, funktionalitet og kvalitet, uden at gå på kompromis.

Funkishus, længehus eller vinkelhus?

Når man har fundet ud af, at drømmehuset skal bygges fra grunden af, er det næste spørgsmål: hvilket typehus skal det være? Der findes flere forskellige hustyper, som alle er designet til at opfylde bestemte formål i forhold til størrelse og layout.

Funkishus

Typehusets smukke og enkle arkitektur er steget væsentligt i popularitet over de seneste år blandt husbyggere. Dette stammer bl.a. fra funkishusets enkle udseende og praktiske indretning, som gør det nemt at gå til og gøre personligt. Oftest har funkishuset en tydelig geometrisk form med døre og vinduer, der er placeret efter deres funktioner til at give luft og lys.

Den enkle arkitektur kommer med mange fordele. Hustypen kan både bygges som et et- eller toplanshus, hvor det er muligt at vælge mellem flere tagløsninger. Derudover er et funkishus den rette løsning til at skabe et flot udseende med store og lyse rum.

Længehus

Er man til den mere traditionelle løsning, er et længehus den rette løsning. Hustypen er et af de mest traditionelle klassiske parcelhuse i Danmark, der kendetegnes af den rektangulære facons og langstrakte facade. Et længehus bidrager til at mindske spildplads og i stedet for give reelle kvadratmeter.

Dette typehus er en ideel løsning til familien, som har fokus på at finde en en hustype, hvor økonomi og funktionalitet går op i en højere enhed. På trods af, at hustypen består af en enkel opbygning uden de store vinkler, er det ikke frataget muligheden for at skabe personlige rammer og en individuel atmosfære.

Hos Lasse Larsen Huse har de taget lægenhuset til det næste niveau ved at tilbyde muligheden for at skrue op for detaljerne på det en enkel måde. Med forskudte længehuse er det muligt at bygge et budgetvenligt typehus med karakter, uden at gå på kompromis med kvaliet eller funktionalitet.

Vinkelhus

Går man op i skabe et attraktivt udendørs miljø, er vinkelhuset den mest optimale løsning. Husets L-form åbner nemlig op for muligheden for at udnytte pladsen omkring huset til f.eks. en udendørs terrasse, hvor familien kan samles på en dejlig sommeraften.

Her er køkkenalrummet husets kerne med direkte udgang til haven, hvilket skaber en unik sammenhæng mellem inde og ude. Det giver følelsen af, at huset ganske enkelt indeholder flere kvadratmeter.

Hustypen passer ind på de fleste byggegrunde, hvorfor det har en tendens til at falde ind i stort set alle boligkvarterer.