Låsesmed til ekstra bilnøgler

I København finder Låsesmeden – Københavns Låsesmed, der i dag bl.a. dækker hele Storkøbenhavn. Den stigende efterspørgsel efter bilnøgler har fået Københavns Låsesmed til at åbne en ny afdeling, der ene og alene specialiserer sig i biltekniske låseopgaver. Afdelingen der bl.a. er ekspert i at hjælpe med ekstra bilnøgler trækker på erfaring fra de andre afdelinger, der derfor er din garanti for hurtig og professionel hjælp.

Har man behov en ekstra bilnøgle til bilen har Københavns Låsesmed døgnåbent, så hvis du f.eks. har låst dig ude af bilen uden for normale åbningstider, kan låsesmeden altid hjælpe dig.

Er man interesseret i at bestille en ekstra bilnøgle, kan man altid komme ind forbi værkstedet og afleverer sine bilnøgler. Låsesmeden kan have en kopi klar inden for 24 timer og, der kan laves ekstra bilnøgler til nærmest alle modeller og alle forskellige bilnøgletyper. Således er flere producenter gået over til at lave at lave bilnøgler uden det såkaldte metalsværd. I dag minder disse mere om kreditkort. Disse kan låsesmeden naturligvis også lave.

Få lavet en ekstra bilnøgle i god tid hos Københavns Låsesmed.

Københavns Låsesmed anbefaler, at man får lavet en ekstra bilnøgle såfremt, at man kun et sæt. Der kan være flere grunde til at man kun har et sæt bilnøgler. Har man eksempelvis købt en brugtvogn, og der kun er fulgt et sæt bilnøgler med, så ved man måske ikke hvor de resterende bilnøgler er, samt hvem der skulle være i besiddelse af disse.

Kravene til sikkerhed stiger dag for dag, og låsesmeden anbefaler i disse tilfælde, at man får foretaget et sikkerhedstjek. Man kan f.eks. få omkodet sine låse, og i samme omgang få lavet en ekstra bilnøgle. Således kan man få lavet bilnøgler med og uden startspærre og fjernbetjening.

Låsesmeden kan både komme forbi dig, eller også kan man komme forbi drive in værkstedet. Det er næsten altid dårlig timing, når man mister sin bilnøgle, og det kan blive en bekostelig affære, hvis man mister det sidste sæt. Dette skyldes at man ofte skal helt til producenten, hvis man har mistet alle sine bilnøgler.

Københavns Låsesmed fører et tæt samarbejde med førende producenter og leverandører, der derfor er din garanti for at låsesmeden har alle de fornødne maskiner og computere til rådighed til at klare opgaven.

På låsesmedens hjemmeside kan man se meget mere om de forskellige låseopgaver der udføres, og hvordan man kan være behjælpelig med ekstra bilnøgler eller en ekstra bilnøgle.